Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Dne 26. 12. 2012 se uskutečnil  5. ročník  memoriálu Vladimíra Vilda za účasti 12 mužstev. Zúčasněné týmy  ve všech svých odehraných zápasech bojovaly naplno a divák mohl být spokojen. Bylo se na co dívat, hra měla spád, bojovnost a napětí. Nečekaně zajímavé bylo finále mezi mužstvem  Mrlínka, který se stal překvapením turnaje, a bystřickým týmem „U HANUŠA“. Poslední 4 minuty zápasu šlo o nervy drásající boj. Mrlínek prohrával 0:3 a do minuty vstřelil 2 branky – bojovalo se o každý metr palubovky. Konečný stav 3:2 pak potvrdil jako vítěze tým „U HANUŠA“, Mrlínek obsadil místo druhé a na 3. příčce skončil tým Nealko Bystřice pod Hostýnem.  Nejlepším  brankařem turnaje byl vyhlášen  Janoš a nejlepším střelcem Salacha.

                                                                                                                                                                                   
Dne 12. 1. 2013 se v hale Sušil uskutečnil 13. ročník turnaje hráčů nad 35 let v sálové kopané „O bystřického kozla“. Zúčastnily se ho týmy Chvalčova ,Vítkova, Lobodic, Kojetína, Holešova, Roudnice, Kozlovic a SP Bystřice. Sestava našeho týmu: Vild M., Růžička, Žampach, Malík, Hrdlička, Barot, Šrom M., Hoštálek, Symerský, Zahradil, Kalous, Chuděj L.

Výsledky týmu SP Bystřice: Bph – Holešov 2:0,  Bph – Vítkov 2:1,  Bph – Chvalčov 0:0,  Bph – Roudnice 6:0,  Bph – Kozlovice 1:1,  Bph – Lobodice 0:1. Jak je vidět, naši borci si nevedli vůbec špatně, jen jediná prohra je připravila o stříbro. I tak velmi krásné umístění.

Stupně vítězů: 1. místo Lobodice (skóre 11:6, 15 bodů),  2. místo Vítkov (skóre 13:10, 12 bodů),  3. místo Bystřice pod Hostýnem (skóre 11:3,  11 bodů) . Je vidět, že i skóre jsme měli se všech zúčastněných nejlepší. Nejlepším střelcem byl vyhlášen Kuba z Kozlovic a nejlepším brankařem Baďura z Lobodic. Hrálo se s nasazením, poděkování patří všem aktérům, a hlavně řediteli turnaje, na kterém ležela celá tíha zodpovědnosti, aby vše dobře klaplo. Pane Růžičko, děkujeme, vše bylo v naprostém pořádku.

Co se týká našeho mistrovského celku mužů, začala druhý týden v lednu zimní příprava na sezonu, a to sérií přípravných utkání a turnajů na umělé trávě. V příštím čísle  bude uveden rozpis zápasů s aktuálními výsledky. Přejeme našim fotbalistům hodně sportovního štěstí  do  mistrovských bojů.

 


 Alice Ottová



Design By Macik