ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Registr pohledávek - RAP

Modul RAP je komunikační rozhraní nad agendou příjmů Města Bystřice pod Hostýnem a umožní uživateli, po jednoznačné identifikaci jménem a heslem, získat informace o stavu svých závazků vůči městu Bystřice pod Hostýnem, či o blížícím se termínu splátky. Kromě souhrnného přehledu jsou k dispozici také základní informace o jednotlivých případech přihlášeného občana, jako např. evidenční údaje zvolené pohledávky, přehled všech předpisů a uskutečněných plateb, či např. údaje nutné k provedení úhrady nedoplatku převodem z účtu včetně variabilního symbolu.

K práci s aplikací RAP je doporučen prohlížeč Internet Explorer verze 7 a vyšší.Pokud používáte  verze Internet Exploreru verze 10 nebo verze 11 a zobrazí se Vám oznámení, že používáte nepodporovaný typ prohlížeče, přepněte si zobrazení do kompatibilního režimu (menu NÁSTROJE položka NASTAVENÍ KOMPATIBILNÍHO REŽIMU, dále pak tlařítkem PŘIDAT vložit do seznamu adresu 92.61.80.245 a pak okno zavřete tlačítkem ZAVŘÍT)

Aplikace se standardně otevítrá do nového okna prohlížeče. Otevírání nových oken je někdy blokováno, proto je po výzvě prohlížeče třeba povolit otevření nového okna, případně je možno povolení otvírání oken z tohoto webu povolit natrvalo (volba POVOLIT VŽDY pro tento web).

Po prvním přihlášení proběhne kontrola a automatické nastavení prohlížeče, pak je již vše připraveno k práci s aplikací. Ovládání programu je poměrně intuitivní, v případě nejasností poslouží integrovaná nápověda, případně přiložený manuál.

 

VSTUP DO APLIKACE RAP

 

nápověda v pdf

 

Jak si uživatelský účet v modulu RAP vytvořit?

K přihlášení do modulu RAP jsou nutné přihlašovací údaje. Jejich přidělení je podmíněno ověřením totožnosti žadatele platným průkazem totožnosti (občanský průkaz, pas). Proto není možné přihlašovací údaje získat jinak, než osobní návštěvou odboru oddělení správy daní a poplatků. S sebou si vezměte platný průkaz totožnosti. Přidělováním přihlašovacích údajů do aplikace RAP jsou pověřeny:

  • Martina Rokosová, kancelář č. 12 v 2. podlaží budovy radnice, tel. 573 501 951
  • Mgr. Emílie Pánková, kancelář č. 30 v 3. podlaží budovy radnice, tel. 573 501 974



Design By Macik