ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Zimní Hostýnský YEŤTY 2015 – jak to dopadlo

Díky všem za účast na tradičním běžkařském závodu pro celou rodinu „Hostýnský YEŤTY“, který se konal v sobotu 21. února 2015. Na start se postavilo celkem 95 registrovaných závodníků, delší trasu z Hostýna na Troják projelo 72 běžkařů, zbytek úspěšně zdolal kratší trasu z Tesáku.  Všichni účastníci zvládli závod na výbornou a dorazili do cíle a huňaté náruče Hostýnského Yettyho spokojeni, zdraví  a v dobré náladě. 

Závodilo se v několika kategoriích. Na trase Hostýn – Troják se v kategorii do 18 let nejlépe umístili Pavel Kašík (čas 1:12:20), Adéla Novosadová (1:46:22) a Adéla Přikrylová (3:09:15), v kategorii žen zabodovaly Zlatuše Vitásková (59:20), Martina Martínková (1:10:48) a Renata Šťastná (1:14:44), v kategorii mužů zvítězil stejně jako v loňském roce David Chytil s časem 39 minut a 20 sekund, na druhém místě skončil Dušan Martínek (45:21) a třetí vybojoval Milan Vinklárek (46:13).

Na trase Tesák – Troják byl vyhlášen nejlepší účastník do 18 let (Šimon Vitásek s časem 32:03), nejlepší žena (Marcela Bešinová s časem 55:08) a nejlepší muž (Michal Gargulák s časem 38:20).

V kategorii nejmladší dítě závodu s přehledem zvítězil a nové boby získal osmiletý Tadeáš Vykopal, který trasu z Tesáku na Troják urazil za jednu hodinu a šest minut.

Všem závodníkům blahopřejeme! Yetty už se těší na další setkání při podzimním nočním pochodu Hostýnskou magistrálou, který se uskuteční 5. září 2015. 

Město Bystřice pod Hostýnem děkuje za pořadatelskou spolupráci Klubu lyžařů Kroměříž a za vydatnou podporu členům SDH Chvalčov, SDH Hošťálková, portášům z Rusavy, Turistickému oddílu mládeže Pawnee, Klubu biatlonu Bystřice pod Hostýnem, MAS Podhostýnska  a také Rescue teamu Hostýnské vrchy. 
 
Fotografie z akce najdete také zde:

http://hasicichvalcov.rajce.idnes.cz/yetty_2015/

http://hostynskyyetty.rajce.idnes.cz/

Kompletní výsledková listina ke stažení zde

 

Foto na tomto webu: V. Perůtková, M. Zicháček



Design By Macik