ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Bystřice má Zlatého Ámose – Hanu Pacíkovou

Cenu Zlatý Ámos pro nejoblíbenějšího učitele v Česku letos získala Bystřičanka Mgr. Hana Pacíková, učitelka práva a kriminalistiky, která působí na Vyšší policejní škole a Střední policejní škole MV v Holešově. Ve finále celostátní soutěže zvítězila jak u patnáctičlenné odborné poroty vedené Janem Cimickým, tak u žáků zúčastněných škol. Úspěšnou pedagožku, která pracuje také ve Školské radě při ZŠ T. G. M. v Bystřici pod Hostýnem a je místopředsedkyní spolku rodičů na téže škole, přijal na radnici ve čtvrtek 2. dubna starosta města Zdeněk Pánek společně s ředitelem školy Mgr. Alexandrem Hrycíkem a předsedou spolku rodičů a zastupitelem Tomášem Horákem. Srdečně jí poblahopřáli k významnému ocenění.


Na svou učitelku, kterou přes regionální kolo protlačili do semifinále ankety Zlatý Ámos a nakonec mezi finálních šest vyvolených, nedají studenti dopustit. Oceňují její učitelské mistrovství, odbornou úroveň, laskavost, vstřícnost a mateřský přístup.


Tradiční anketa Zlatý Ámos se vyhlašuje už 22 let. Jejím cílem je popularizace kvalitních pedagogů. Kandidáty navrhují sami žáci základních a středních škol a členové dětských zájmových sdružení. Anketu vyhlašuje na jeden školní rok nevládní Klub Domino, Dětská tisková agentura. Dosud získalo Zlatého Ámose 12 pedagogů a 9 pedagožek.

Foto: msch



Design By Macik