ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb

Střednědobý plán sociálních služeb ORP Bystřice pod Hostýnem na období 2013 - 2016 je jedním z výstupů projektu "Zavedení procesů plánování dostupnosti sociálních služeb v ORP Bystřice pod Hostýnem", který je realizován Centrem pro komunitní práci Východní Morava v období od června 2011 do května 2013. Partnerem projektu bylo město Bystřice pod Hostýnem. Cílem projektu bylo dlouhodobě zvýšit kvalitu, dostupnost a efektivnost stávajících sociálních služeb, podpořit již existující služby a naplánovat zavedení služeb nových, které by měly zmírnit dopad sociálního vyloučení. Dále pak zapojit jednotlivé subjekty (zadavatele, poskytovatele, uživatele a veřejnost) do sociální problematiky a potlačit sociální vyloučení u nejvíce ohrožených skupin obyvatel. V rámci projektu bylo vytvořeno místní partnerství mezi zadavateli, poskytovateli a uživateli sociálních služeb. Byly vytvořeny tři pracovní skupiny zabývající se problematikou seniorů, osob se zdravotním postižením a rodin, mládeže a dětí. Střednědobý plán sociálních služeb se stal významným prostředkem na podporu optimálního rozvoje sociálních služeb schopných reagovat na reálné potřeby občanů na území ORP Bystřice pod Hostýnem.

Dalším z výstupů projektu je KATALOG POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ ORP BYSTŘICE POD HOSTÝNEM.

Střednědobý plán sociálních služeb ORP Bystřice pod Hostýnem na období 2013 - 2016  projednalo a schválilo Zastupitelstvo města Bystřice pod Hostýnem dne 6.11.2013 (usnesení č. 5/23/213


Projekt "Zavedení procesů plánování dostupnosti sociálních služeb v ORP Bystřice pod Hostýnem" byl spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

 

Dokumenty ke stažení:



Design By Macik