ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Bezplatné služby energetických poradců také u nás

Energetické konzultační a informační středisko (EKIS) bylo letos s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu zřízeno také v Bystřici pod Hostýnem. Informovala o tom Ing. Monika Solanská, vedoucí středisek EKIS. Jde o bezplatnou službu pro veřejnost, která slouží k podpoře zavádění energetických úspor a obnovitelných zdrojů energie. Středisko poskytuje poradenské služby občanům, podnikům, drobným podnikatelům i zástupcům státní správy, a to přímo na pobočkách, e-mailem nebo telefonicky. Poradenství zde vykonávají kvalifikovaní energetičtí poradci financovaní z programu Efekt, státního programu na podporu úspor energie a využití obnovitelných zdrojů energie Ministerstva průmyslu a obchodu ČR.

Zájemci mohou žádat rady týkající se zateplování budov, cen energií, účtování tepla, dotací a financování projektů, elektřiny, větrání a rekuperace, energetických auditů, průkazů energetické náročnosti budov, nízkoenergetických a pasivních domů, měření a regulace, osvětlení, plynu, přípravy teplé vody, tepelných čerpadel, vytápění, využití odpadního tepla, energie biomasy, energie slunce (výroba elektřiny, výroba tepla), energie vody, větru, kogenerace, trigenerace, metody EPC či energetické legislativy.

Energetické konzultační a informační středisko (EKIS) sídlí v Bystřici pod Hostýnem na adrese Dolní 1571, otevřeno je v pondělí a ve středu, vždy od 13 do 17 hodin, v jiném termínu po telefonické dohodě.

Tel.: 739 388 071
e-mail: ekis-bystrice@atelier-dek.cz

web: http://atelier-dek.cz/ekis (odkaz pro položení dotazu).



Design By Macik