Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pravidla a podmínky pro využívání sportovní haly Společenského domu Sušil

Systém obsazování a pronájmu tělocvičny Společenského domu Sušil navržený sportovní komisí města schválila na svém zasedání Rada města Bystřice pod Hostýnem. Pravidla a podmínky jsou následující:


1. Přednostní vstup do tělocvičny mají základní a mateřské školy zřizované městem, hala je jim k dispozici zdarma.


2. Stejné podmínky platí pro městem zřizované Středisko volného času Včelín, pro všechny aktivity mládeže do 19 let. Hala je k dispozici zdarma.


3. Další školy, které jsou na území města, (SŠNO, ZŠ praktická a ZŠ speciální) hradí pronájem, jehož výše je stanovena smlouvou.


4. Organizace (subjekty) s oficiální adresou na území města, které vyvíjejí svou činnost ve městě a pracují s mládeží do 19 let, mají pro mládež a její trenéry vstup zdarma.


5. Organizace (subjekty) s oficiální adresou na území města, které pořádají na teritoriu města aktivity pro dospělé s cílem reprezentovat město, hradí pronájem ve výši 260 Kč za hodinu.


6. Organizace (subjekty) s oficiální adresou na území města, které ve městě působí a pořádají akce pro dospělé s cílem pobavit se a aktivně odpočívat, hradí pronájem ve výši 320 Kč za hodinu.

7. Organizace (subjekty) s oficiální adresou na území města, které pořádají aktivity pro mládež do 19 let i dospělé a jejich činnost je výdělečná, hradí pronájem ve výši 350 Kč za hodinu.

8. Organizace (subjekty) pořádající akce pro dospělé i mládež, které nemají oficiální adresu na území města a ve městě nepůsobí, hradí pronájem ve výši 350 Kč za hodinu.

 

msch



Design By Macik