ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Podhostýnské září 1. září

Valašský soubor písní a tanců Rusava za podpory města Bystřice pod Hostýnem, Zlínského kraje a Folklorního sdružení ČR pořádá 1. září 2012 tradiční setkání folklorních souborů pod názvem

PODHOSTÝNSKÉ ZÁŘÍ

Bienále se koná na nádvoří zámku v Bystřici pod Hostýnem od 14.00 hodin.

Program ke stažení zde.

 

Podhostýnské září. Pojem, který se již trvale zapsal do kulturního kalendáře města Bystřice pod Hostýnem i širokého okolí. Jednodenní setkání českých a moravských souborů v příjemném prostředí bystřického zámku se každé dva roky střídá s několikadenním Mezinárodním folklorním festivalem Na rynku. Hlavním tématem letošního ročníku budou tance a písničky našich slovenských sousedů. Program zpestří i veselá vystoupení dětských tanečníků z moravských souborů a další hosté z celé Moravy. A komu  nebude stačit odpoledne nabité písněmi a krojovanými vystoupeními, ten se může vybrané tance naučit během večerní taneční dílny. Znáte nějaký lepší způsob, jak strávit poslední prázdninový víkend, než ho protančit u cimbálu?

Přijďte se rozloučit s prázdninami a zahájit babí léto na nádvoří zámku v Bystřici pod Hostýnem na setkání folklorních souborů Podhostýnské září. Těší se na vás pořadatelé z Valašského souboru písní a tanců Rusava.


Fotografie


Design By Macik