ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



2006/2 O podmínkách pořádání veřejných akcí

Označení písemnosti: 2/2006

Název: Vyhláška o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných tanečních zábav, diskoték a jiných veřejných hudebních produkcí


Zastupitelstvo města Bystřice pod Hostýnem se na svém 26. zasedání dne 22. 2. 2006 usneslo vydat na základě § 10 písm. b) a § 84 odst. 2 písm. i) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, tuto obecně závaznou vyhlášku města Bystřice pod Hostýnem:

 

čl. 1
Doba konání veřejných hudebních produkcí

Taneční zábavy, diskotéky a jiné veřejné hudební produkce živé i reprodukované hudby (dále jen "veřejné hudební produkce") lze mimo budovy pořádat pouze v době od 8:00 hodin do 23:00 hodin, není-li dále uvedeno jinak.

čl. 2

1. Ve dnech, po nichž následuje den pracovního klidu lze mimo budovy pořádat veřejné hudební produkce v době od 8:00 hodin daného dne do 01:00 hodin dne následujícího.

2. Dnem pracovního klidu se pro účely této obecně závazné vyhlášky rozumí sobota, neděle nebo den, na který připadá státní svátek nebo ostatní svátek.

 

čl. 3
Další podmínky pro pořádání veřejných hudebních produkcí

1. Pořadatel veřejné hudební produkce je povinen oznámit Městskému úřadu v Bystřici pod Hostýnem nejméně 7 dnů před jejím konáním:

a) jméno, příjmení a adresu trvalého pobytu pořadatele, jde-li o fyzickou osobu, nebo název, identifikační číslo a adresu sídla pořadatele, jde-li o právnickou osobu,

b) označení druhu veřejné hudební produkce nebo opakujících se produkcí, datum konání, počátek, konec a místo konání,

c) předpokládaný počet osob, které se veřejné hudební produkce zúčastní,

d) počet členů pořadatelské služby.

2. Pořadatel je povinen zajistit, aby člen pořadatelské služby byl přítomen v průběhu konání celé akce a označen viditelným nápisem "Pořadatelská služba".

čl. 4
Účinnost

Tato obecně závazná vyhláška nabývá účinnosti dne 1. 4. 2006.



Design By Macik