Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Bronz je doma

Na začátku června přijala mladší přípravka bystřického fotbalu pozvání na otevřené mezinárodní mistrovství mladších přípravek ve slovenské Turzovce. Jednalo se o třídenní velký turnaj v moderní klimatizované hale. Kluci hráli super a konečné 10. místo bylo perfektním úspěchem. 


O čtrnáct dní později, po posledním školním dni před letními prázdninami a po předaném vysvědčení, pořádala mladší přípravka FK Bystřice pod Hostýnem letní fotbalový turnaj Stanion Cup 2013. Pozvání na tento turnaj přijala mužstva SK Prostějov, SK Sigma Olomouc, FC Vsetín, FC FASTAV Zlín, TJ Valašské Meziříčí, SK Hranice, TJ Sokol Dub nad Moravou.  Malým hráčům bylo dovoleno hrát na dospěláckém hřišti, které bylo dle pravidel rozděleno na dvě malé plochy, na nichž se hrály dvě skupiny současně. Vítězové obou skupin si zahráli proti sobě o zlato, druzí ve skupinách hráli o bronz. Díky fotbalovému umu a troše štěstí byly v obou skupinách druzí Bystřičtí, a bylo tedy jasné, že bronzová medaile je doma!  Putovní pohár jsme předali vítěznému mužstvu SK Sigmě Olomouc.


Tak snad za rok zůstane domácím! Děkujeme rodičům za podporu malých hráčů, fotbalovému klubu, sponzorům, a hlavně trenérům za obětavou práci s dětmi.

Jitka Hanslíková



Design By Macik