Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Zapište se do kroužku

Začal další školní rok a u nás v SVČ Včelín se již v kroužcích a klubech pilně vzdělává ve svých zájmech široká veřejnost. Doufám, že si z naší nabídky, kterou lze nalézt na adrese www.svcvcelin.cz, vyberete. Zápis do zájmových útvarů probíhá do konce října. S přihlášením neváhejte, některé kroužky jsou již plně obsazeny.


A ještě malé ohlédnutí za létem.  Na konci školního roku  jsme  vyjeli za sluníčkem k moři na ozdravný pobyt pro rodiče s dětmi do chorvatské Podaci. Po dobu letních prázdnin se u nás na devíti příměstských táborech vzdělávalo a bavilo 160 dětí a mládežníků, kteří tancovali, sportovali, zkusili si, co obnáší příprava muzikálu, stali se loupežníky a hledači pokladů, přenesli se v čase do doby starého Řecka. Mezi nejmenší táborníky patřily předškolní děti, které prožily týden plný pohádek.


Ráda bych poděkovala rodičům za důvěru, pedagogům SVČ, instruktorům a ostatním pracovníkům našeho střediska za výbornou práci. Všem účastníkům děkuji za krásné zážitky, které se nezapomínají.
Ing. Dana Nováková
ředitelka SVČ Včelín



Design By Macik