Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

19. 10. Morkovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 2:1 (0:1), branka: Zámorský.

Od zápasu s Viganticemi (1. 9.) zůstává v ošetření pět našich hráčů. P. Kotas sice už nastoupil k zápasu, ale  ještě v první půli musel střídat pro obnovené zranění.  Přesto jsme mohli nepříznivý stav srovnat, když ve 44. minutě Krajcar obešel domácího brankaře. Nastřelil ale  pouze břevno. Druhá půle utkání už byla z naší strany lepší, domácí však byli velmi dobře připraveni a odehráli kvalitní zápas. My jsme utkání dohrávali s dorostenci, kteří měli v nohách svůj dopolední zápas.
19. 10. Valašské Klobouky – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 1:4, branky Franěk 2, Nezhyba 2.

19. 10. Valašské Klobouky – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 1:1, branka: Maťa.

19. 10. Kunovice – Bystřice pod Hostýnem, dorost 7:0.
 26. 10.  Bystřice pod Hostýnem, muži – Chropyně 3:0 (2:0), branky: Dostál 2, Krajcar.

 Další zápas v oslabené sestavě, příliš to ale znát nebylo. První poločas byl v naší režii, lepší jsme byli v držení míče a v kombinační hře. Za špatnou orientaci v pokutovém území zaplatili hosté vlastní brankou a na druhé se z větší části podíleli. V druhé půli jsme se až příliš přizpůsobili hře hostů a částečně nás dostali pod tlak. V závěru zápasu předvedl nádherné sólo Dostál, když z poloviny hřiště obešel všechny protihráče a vstřelil 3. gól. Poprávu byl mužem zápasu.
26. 10. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Paseky Zlín 2:1, branky: Franěk 2

26. 10. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Paseky Zlín  4:5, branky: Žiška 2, Franěk, Maťa.

27. 10. Bystřice pod Hostýnem, dorost – Slušovice 1:2, branka: Štěpán.
2. 11. Malenovice – Bystřice pod Hostýnem, dorost 2:1, branka: Zemánek
3. 11. Vizovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 0:7, branky: Matějka, Zámorský 2, Suchánek, Šindelek, Šenovský, Zapletal.
Zápas hraný za silného deště a s velkou podporou bystřických fanoušků. Už v prvních minutách hry jsme měli tři šance na vstřelení gólu. První se ujal v 34. minutě a střelcem byl Matějka. Do poločasu se povedly ještě střely Šindelka z 30 metrů, Zámorského a Krajcara. 0:4 bylo poločasové skóre. Druhou půli začali aktivněji domácí, ale náš brankář byl pozorný a na místě. Další navýšení skóre se podařilo  opět  Zámorskému,domácí brankář neudržel míč  po Kušíkově střele a ta se odrazila na kopačky jmenovaného. Pokračovaly jsme v obléhání branky domácích a v 62. minutě se ujala Suchánkova střela. V 73. minutě Kušíkova přihrávka směřovala na Zapletalovy kopačky a padl 7. gól.
Ještě pár vět ke statistice. Muži Bystřice pod Hostýnem a Vizovic se naposledy utkali v roce 1982–83  v Krajské soutěži 1. B třídy a oba zápasy vysoko vyhráli (5:0 a 6:0) bystřičtí fotbalisté. Na stadionu stále ještě chybí časomíra a hlavně krytá tribuna, což v tomto zápase bylo velmi citelné. Pochvala za bojovnost v zápase i v nepříznivém počasí a našim fanouškům díky za povzbuzování po celý zápas.
10. 11. Rožnov pod Radhoštěm – Bystřice pod Hostýnem, dorost 7:1, branka: Trnčík.

10. 11. Rožnov pod Radhoštěm – muži Bystřice pod Hostýnem 2:1, branka: Suchánek.

Za krásného počasí bylo sehráno v předehrávce 1. jarní kolo krajského přeboru. Prvních 20 minut patřilo hostujícímu týmu. Postupem času se ale stále více prosazovali domácí, což se plně projevilo v druhé půli, byli bojovnější a v kombinační hře přesnější. Brankové skóre se otevřelo až v 55. minutě střelou domácího hráče Maléře, 5 minut na to srovnal po brejku Suchánek. Další gól domácích dal po pěkné kombinační akci opět domácí hráč Maléř. Zbytek zápasu domácí taktickou hrou udrželi vítězství. V naší sestavě citelně chyběl Dostál a v obraně Šenovský. Pro zranění při nezaviněném střetu musela na stadion přijet sanitka. Náš hráč Matějka byl ošetřen při podezření na otřes mozku.
Sezonu jsme zakončili na 4. místě s 24 body a se skóre 35:19. Trenér Vajgl měl k dispozici tyto hráče: Trochta – Zapletal, Zezulka, Tureček, Šenovský, Matějka, Zámorský, Dostál, Kušík M., Šindelek, Dluhoš, Krajcar, Suchánek, Kotas P. Z dorostu nastupovali: Trnčík, Vašík, Pecháček, Ondroušek. 
Dorostenci hrající krajský přebor skončili bez bodů na posledním místě se skóre 12:84. Žáci hrající krajskou soutěž ve starších obsadili 8. příčku (z 11 týmů) s 8 body a skóre13:26. Mladší žáci hrající krajskou soutěž vybojovali 4. místo (z 11 týmů) s 19 body a skóre 52:20.                                       
 
Aktuální zprávy sledujte prosím ve vývěsní skřínce fotbalového klubu.
                                                                  
ALICE OTTOVÁ



Design By Macik