Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Zprávičky ze Včelína

Bystřice zpívala valašské písně
Ve středu 19. 2. 2014 pořádalo SVČ Včelín ve spolupráci s městem Bystřice pod Hostýnem, RAUČ Kroměřížska, FOS a ZUŠ Bystřice pod Hostýnem již 20. ročník regionální soutěže ve zpěvu valašských lidových písní s názvem O HOSTÝNSKOU PÍŠŤALIČKU. Akce se zúčastnil rekordní počet třiceti soutěžících z okolních základních škol - ZŠ Bratrství Bystřice pod Hostýnem, ZŠ TGM Bystřice pod Hostýnem, ZŠ praktická a ZŠ speciální Bystřice pod Hostýnem, 2. ZŠ Holešov, ZŠ Chvalčov, ZŠ Kostelec u Holešova, ZŠ Loukov a ZUŠ F. X. Richtera Holešov. Talentovaní zpěváčci předvedli svůj výkon před čtyřčlennou porotou a ta do dubnového finále ve Valašských Kloboukách poslala Kateřinu Bobkovou, Alžbětu Chudárkovou, Viktorii Marii Pláškovou, Adélu Olejníkovou a Filipa Garguláka. Všem soutěžícím gratulujeme k výborným pěveckým výkonům a děkujeme za účast a vzornou reprezentaci jejich škol.

Pestrobarevný karneval s Pavlem Novákem
Ve veselém duchu pořádalo SVČ Včelín v neděli 16. 2. 2014 maškarní rejdění s Pavlem Novákem. Za účasti pohádkových masek předvedl tento oblíbený přerovský zpěvák skvělou show. Během vydařeného odpoledne se zpívalo, tančilo a nechyběla ani bohatá tombola. Rozdávání drobných dárků a upomínkových předmětů při soutěžích potěšilo všechny zúčastněné děti. Za velmi pěkný karneval děkujeme všem účinkujícím, sponzorům i návštěvníkům.


Velikonoční a farmářský jarmark
V sobotu 5. 4. 2014 od 8 do 13 hodin vás zveme na jarní jarmark s velikonoční tematikou. Od 9 do 11 hodin bude připraven bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.


 

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2014

30. 6. – 4. 7.   LETNÍ VŠESPORTOVNÍ HRY (pro děti od 6 let)
Přehazovaná, slackline, tenis, orienťák, chůdy, ultimate frisbee, tábornické dovednosti a mnoho dalšího. Tábor o sportu, přírodě a tradičních i netradičních hrách. Děti se každý den mohou těšit na sportovní aktivity i zajímavosti z různých sportovních disciplín, připraven je výlet do lanového centra.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.

7. 7.– 11. 7.   DETEKTIVNÍ ZÁHADY SHERLOCKA HOLMESE (od 6 let)
Seznámíme se s nejslavnějšími detektivy světa, s jejich pomocí rozluštíme záhadné případy a na vlastní kůži vyzkoušíme mnohé kriminalistické techniky. Dále nás čeká ukázka výcviku služebních psů, spousta zajímavostí o různých kriminalistických metodách, nebudou chybět ani sportovní hry, soutěže a celodenní výlet.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.

14. 7.–18. 7.   LETNÍ ŠKOLA TANCOVÁNÍ (pro děti od 6 let)
Máš rád/a tanec a moderní hudbu? Pak je letní škola tancování právě pro tebe. Vyzkoušíš si různé taneční styly i roli choreografa. Navíc můžeš své taneční dovednosti porovnat s ostatními při mnohých soutěžích, nezapomeneme ani na celodenní výlet.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.

21. 7.–25. 7.   LETNÍ TENISOVÁ ŠKOLA (pro děti od 6 let)
Výuka tenisu hravou formou, soutěže, hry a další sportovní aktivity. Děti se mohou těšit také na celodenní výlet.
Cena: 1.000 Kč/týden, 220 Kč/den.

28. 7.–1. 8.  CINKY LINKY DO POHÁDKY (pro děti od 3 do 7 let)
Ponoříme se do světa pohádek a fantazie, ve kterém dobro vždy vítězí. Pohádkovou říší nás bude provázet kouzelný zvoneček, se kterým zažijeme spoustu dobrodružství a zábavy. Těšit se můžete na pohádkové hry, veselé tvoření, výlet i angličtinku pro nejmenší.
Cena: 850 Kč/týden, 180 Kč/den.

4. 8.–8. 8.  ŠMOULÍ DOBRODRŮŽO (pro děti od 4 do 8 let)
Vstoupíme do světa modrých skřítků, kde na nás čeká moudrý Taťka Šmoula, roztomilá Šmoulinka, chytrý Koumák, statný Silák, šikovný Kutil a další šmoulové, ale také zlý Gargamel a jeho kocour Azrael. Připraveno je hravé šmoulování, výlet, veselé šmoulí tvoření a angličtinka pro nejmenší.
Cena: 850 Kč/týden, 180 Kč/den.

11. 8.–15. 8.  TANCUJEME KOLEM SVĚTA (pro děti od 6 let)
Nemusíš umět tancovat, my tě to naučíme. Tento tábor je vhodný pro všechny, kteří mají rádi kolektivní práci, a především chuť vyzkoušet si různorodé tance ze všech koutů světa. Připraveny jsou i hry, soutěže a celodenní výlet.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.

18. 8. –22. 8.  INDIÁNSKÉ SPORTOVNÍ HRY (pro děti od 6 let)
Čeká nás spousta zajímavostí o životě indiánů, táborové dovednosti, výroba indiánského oblečení, bubnování, týpí, indiánský pětiboj, táborový oheň, tradiční i netradiční sportovní disciplíny, soutěže i celodenní výlet.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.

25. 8.–29. 8.  HRÁTKY SE ZVÍŘÁTKY (pro děti od 6 let)
Máte rádi zvířátka? Nebo doma žádného mazlíčka nemáte? Nevadí, přijďte za námi. Naučíme vás, jak se o zvířátka starat, navštívíme domácí zvířata na statku, ale i cizokrajné v ZOO Lešná. Navíc zažijeme spoustu dobrodružství, her a soutěží. Pro odvážné bude připravena i jízda na koni.
Cena: 950 Kč/týden, 200 Kč/den.
 
Cena zahrnuje: obědy, pitný režim, výtvarný materiál, odměny, výlet, pedagogický dozor.
Tábory probíhají od 7.30 do 16.00 a uskuteční se v případě minimálního počtu 16 dětí.


LETNÍ POBYTOVÝ TÁBOR  9.–16. 8. 2014 
Pobytový tábor ve spolupráci s TJ Sokol Zlín. Rekreační středisko Ondráš se nachází u obce Rajnochovice. V areálu se nachází hřiště na kopanou, volejbal, stoly na stolní tenis, bazén, v okolí jsou krásné lesy pro rozmanité hry. Čeká nás týden plný zábavy, turnaje v různých sportovních a vědomostních disciplínách i celotáborová hra.
Cena: 2.800 Kč (ubytování v chatkách, 5x denně strava, pitný režim, program, pedagogický dozor).

 

SVČ Včelín, příspěvková organizace
Kroužky 609
Bystřice pod Hostýnem
www.svcvcelin.cz
e-mail: svcvcelin@centrum.cz, tel. kontakt 731 162 816 nebo 731 403 998



Design By Macik