Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Plánujte s městem – pošlete dotazník do konce března

Také v březnu probíhá nové dotazníkové šetření, jehož výsledky ovlivní podobu aktuálního akčního plánu města. Dlouhodobým cílem města Bystřice pod Hostýnem je zlepšovat kvalitu života svých občanů, proto je důležité pravidelně oslovovat veřejnost a dotazovat se na její názory a podněty. Dotazníky jsou zájemcům k dispozici v tištěné i elektronické podobě – tištěná verze přímo v tomto čísle Zpravodaje, na podatelně městského úřadu v přízemí budovy radnice nebo v infocentru na zámku. Interaktivní elektronický dotazník najdete na webových stránkách www.bystriceph.cz v sekci Dokumenty a formuláře.


Vyplněný dotazník můžete odevzdat osobně na podatelně městského úřadu, v infocentru v prostorách zámku (otevřeno: po–pá od 8 do17 hodin), poslat jej poštou na adresu: Město Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo náměstí 137 nebo jej odeslat přímo z webových stránek města. Dotazník prosím odešlete nebo odevzdejte nejpozději do 31. března 2014. Děkujeme za spolupráci a těšíme se na vaše odpovědi.


Od letošního roku realizuje město Bystřice pod Hostýnem strategický a akční plán, jehož aktuální podobu můžete ovlivnit i vy. Akční plán bude vždy tříletý. Jeho aktualizaci provedou ustanovené pracovní skupiny, které budou při zpracování vycházet nejen z odborných znalostí, ale také z diskuse s dalšími subjekty ve městě, například se zástupci školských zařízení, městské knihovny, městské policie, sboru dobrovolných hasičů atd. Po zpracování návrhu aktualizace akčního plánu budou naplánované aktivity předloženy k projednání komisi strategického plánu a doporučeny radě města ke schválení. Schválený akční plán se poté stane výchozím materiálem pro tvorbu městského rozpočtu. Nezbytnou součástí realizace strategického plánu bude průběžné sledování a hodnocení aktivit vždy za předchozí kalendářní rok. Bude tak zřejmé, jak se městu daří naplňovat strategické cíle prostřednictvím aktivit stanovených v akčním plánu.

Ing. Naděžda Klvaňová



Design By Macik