Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Sbírka pro Esterku

Celkem 256 kg recyklovatelných plastových víček od PET-lahví, které nasbírali místní občané a instituce a shromáždilo je městské informační centrum, předal 9. června Esterce Láznové z Bystřice pod Hostýnem a její mamince Petře starosta města Zdeněk Pánek. Zároveň rodině vyjádřil podporu a popřál hodně sil a štěstí.


Dnes patnáctiletá Ester se už sedm let zotavuje po velmi těžkém zranění, jež utrpěla tragickou shodou okolností při autonehodě v zahraničí. Peníze za výkup víček přispějí její rodině na nákladnou, ale účinnou léčbu a rehabilitaci v Medical centru Adeli v Piešťanech a snad se díky nim podaří přiblížit okamžik, kdy dívka znovu začne chodit.
Rodina děkuje všem štědrým dárcům, Stanislavu Vymětalovi, Marii Říhové, dětem z místních škol a školek a mnoha dalším.


Na konci loňského roku byla schválena Krajským úřadem Zlín pod číslem jednacím KUZL 73385/2013 veřejná sbírka „Na léčbu a rehabilitaci v Medical centru Adeli v Piešťanech pro Esterku“. Pokud se nemůžete zapojit do sbírky víček, která stále pokračuje, a chtěli byste přesto pomoci, číslo účtu je 2700276306/2010 a variabilní symbol 11300015. Děkujeme vám.
-red-



Design By Macik