Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

Druhý týden v lednu byla zahájena příprava na jarní odvety. Odehrány byly přípravné zápasy s rezervou Hranic, oba vítězné, a s juniorkou Zubří. Před prvním jarním zápasem na domácí palubovce už tým čeká jen nácvik herních kombinací a signálů. Trenér Žůrek je s přístupem hráčů v přípravě spokojen. Je také velmi pozitivní, že se hráčům vyhýbala zranění a respirační onemocnění, která sklátila okolní kluby. Dne 6. 2. 2015 se konala valná hromada oddílu. Ohodnocena byla dosavadní činnost oddílu a nastíněny plány pro další období. Přítomní zvolili tři delegáty, kteří se zúčastní valné hromady TJ za oddíl házené.


Naši nejmenší na turnaji ve Zlíně 10. 1 – 11. 1. měřili síly s ročníky 2004 a mladšími, skončili na předposledním místě. Jako úplní začátečnici si ale vedli dobře a bojovali.
V neděli 11. 1. pak nastoupily ročníky 2006 a mladší, účastnilo se 10 družstev a naši hráči skončili na 5. místě. Výborný výkon předvedl v brance Strava a dal i jako hráč 10 branek. Střelecky se dařilo F. Navrátilovi s 21 brankami a Š. Čechovskému s 13 brankami.


15. 2. Bystřice pod Hostýnem, muži – Dvůr Králové 32:27 (15:9)
Výborný zápas v odvetné části soutěže na domácí palubovce odehráli naši hráči, a to bez dvou opor. Chyběl R. Tiller a v brance zastoupil zraněného Krupu Šidlík, který byl za kvalitní obranou také výborný.
Sestava a branky v prvním zápase: Šidlík, Apolenář – Gabriž, Juránek, J. Tiller 2, Vaclach, Hradil 4, Hub 4, Kopal 1, Doležel 4, Zbranek 8, Salvet 4, Kovařík 3, Ryška 1. Trenér – M. Žůrek. V současné době se mužstvo soustředí na dva nadcházející zápasy s předními celky.

 

Los jarní části 1. liga – muži
Všechny zápasy na domácí palubovce se hrají v neděli v 10.30.

                                                                                                                                            

8. 3.       ne      10.30     Bystřice pod Hostýnem, muži – Jičín B
22. 3.     ne      10.30     Bystřice pod Hostýnem – Bohunice
26. 4.     ne      10.30     Bystřice pod Hostýnem – Chodov
Sledujte prosím aktuální informace v klubové skřínce.

 

Alice Ottová



Design By Macik