Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Parkovné přes SMS

Od 1. června 2015 chystají Technické služby města Bystřice pod Hostýnem, s. r. o., správce parkoviště u hřbitova, ve spolupráci se společností Erika, a. s., novinku v podobě SMS plateb parkovného. Zaplatit parkovné na 24 hodin prostřednictvím SMS si budou moci řidiči osobních automobilů, autobusů, nákladních automobilů i motocyklů.  Postačí odeslat na číslo 90206 krátkou textovou zprávu ve tvaru BPH mezera TYP VOZIDLA mezera SPZ VOZIDLA. Typem vozidla A se rozumí osobní automobil (cena celodenního parkovného 50 Kč), typ B je autobus či nákladní auto (cena parkovného 100 Kč), typ C motocykl (celodenní parkovné 25 Kč). Příklad objednací SMS: BPH A 1Z11111.Parkovací lístky na sebe budou navazovat i v případě vícenásobného objednání a přístupové číslo služby (telefonní číslo) bude jednotné pro všechny operátory v ČR. Za odeslanou SMS zaplatí objednatel podle tarifu svého mobilního operátora. Pro platbu je nutné mít aktivní službu Premium SMS.
Parkovné za celodenní stání na parkovišti u hřbitova bude zaplaceno až po obdržení potvrzující SMS. Tu je nutné uschovat pro kontrolu. Účtenky a reklamační formulář si zákazníci případně mohou vytisknout na webových stránkách www.parkovacilistek.cz
Více informací o nové službě poskytnou Technické služby města Bystřice pod Hostýnem na telefonním čísle 573 378 299 nebo na svých webových stránkách, podrobné instrukce k platbám najdou řidiči přímo na parkovišti.   
msch



Design By Macik