Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Blíží se opravy parkoviště za kostelem

V květnu zahájí město práce na rekonstrukci parkoviště za kostelem sv. Jiljí. Jak informoval Aleš Winkler, vedoucí Oddělení správy majetku a investic MěÚ Bystřice pod Hostýnem, opravy se budou týkat území od vjezdu ze silnice II/437 po budovu požární zbrojnice na Kamenci, včetně betonové plochy před vjezdem do dvora ZŠ T. G. M. Projektová dokumentace řeší mimo jiné částečnou výměnu betonových obrubníků, úpravu kanalizačních šachet a šachet po původním tepelném kanálu i opravu odvodnění. Plochu parkoviště pokryje nový povrch z asfaltobetonu. V souvislosti se stavebními pracemi je rovněž navržena úprava vodorovného dopravního značení. Parkoviště bude mít po úpravách celkem 44 parkovacích stání. Stavební práce by měly skončit v polovině června.


V zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu bylo formou e-aukce osloveno pět uchazečů. Informace o probíhajícím zadávacím řízení byla rovněž zveřejněna na úřední desce městského úřadu. Nabídku podalo a soutěžního kola se nakonec zúčastnilo celkem třináct uchazečů.


Smlouva o dílo na stavební práce je na základě rozhodnutí Rady města Bystřice pod Hostýnem uzavřena s firmou IDS Valašské Meziříčí, spol. s r. o., která předložila celkovou nabídkovou cenu 1.470.000 Kč bez DPH (tedy 1.778.700 Kč s DPH).
-red-



Design By Macik