Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Drobné opravy a rekonstrukce

Rada města Bystřice pod Hostýnem v květnu rozhodla vyhlásit elektronickou formou zadávací řízení na několik zakázek malého rozsahu.


První z nich se týká opravy chodníků na zahradě mateřské školy Sokolská. Stávající zpevněné plochy jsou již v nevyhovujícím stavu. Jak informoval vedoucí útvaru správy majetku a investic MěÚ Bystřice pod Hostýnem Aleš Winkler, půjde o výměnu starých betonových obrubníků a chodníkové dlažby 30/30 cm za obrubníky nové a novou betonovou zámkovou dlažbu. Hodnota zakázky by neměla přesáhnout 200.000 Kč, vč. DPH.


Na základě vypracované revize město chystá také opravu nevyhovující elektroinstalace v suterénu mateřské školy Bělidla. Dle zpracované projektové dokumentace se bude měnit podružný rozvaděč a zásuvkové a světelné okruhy. Hodnota zakázky by neměla přesáhnout 372.000 Kč, včetně DPH.


Konalo se zadávací řízení na rekonstrukci směšovací stanice umístěné v bytovém domě čp. 1272 v Bystřici pod Hostýnem Stanice slouží k vytápění a ohřevu vody také pro obyvatele bytového domu čp. 1273. Na tuto akci je předložena nejvýhodnější nabídka případného zhotovitele ve výši 475.000 Kč, včetně DPH.


Rekonstrukci kotelny PK1168 v MŠ Bělidla bude provádět firma JH MONTA, s. r. o., Osíčko. Na tuto zakázku předložila městu nejvýhodnější nabídku 435.600 Kč, včetně DPH. Opravami projde také kotelna PK 1144 v objektu knihovny a MŠ Palackého a upraveny budou ležaté rozvody kanalizace. Na rekonstrukci kotelny je předložena nejvýhodnější nabídka ve výši 574.750 Kč, včetně DPH, úpravu kanalizace město zajistí za nejnižší nabídnutou cenu 502.150 Kč, vč. DPH.

-red-



Design By Macik