Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Vánoční charitativní koncert podruhé

Vánoční charitativní koncert pro dětskou onkologii Brno se po loňském úspěchu letos znovu uskuteční. Připravuje ho opět paní Pavlína Blahová pod záštitou obce Loukov.  Akce začíná 10. listopadu charitativní sbírkou, do níž se zapojí i město Bystřice pod Hostýnem, a skončí o měsíc později 10. prosince v 15 hodin v kulturním domě Loukov velkým předvánočním koncertem, kde vystoupí vynikající kytarista Miloš Pernica, děti z MŠ a ZŠ Loukov a spousta dalších výborných muzikantů. V rámci koncertu budou rozpečetěny pokladničky a výtěžek předán zástupcům Kliniky dětské onkologie v Brně. Darované peníze letos pomohou také při léčení čtyřletého Kubíčka Stříteského z Ratiboře, který trpí akutní lymfoblastickou leukémií. 

 
Pokladničky, kam mohou zájemci vkládat své dary, jsou letos umístěny na stejných místech jako v loňském roce. V Bystřici je najdete ve vestibulu městského úřadu, v kostele, v obchodech BTK, Pompo a Albert, ve vinotéce paní Bartoškové, v restauraci Rondo či v ordinaci MUDr. Neumannové.


Organizátorka sbírky Pavlína Blahová děkuje všem, kteří se rozhodnou sbírku podpořit, a srdečně zve na prosincový koncert.

-red-



Design By Macik