ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Prohlášení o přístupnosti

Forma uveřejňovaných informací na těchto stránkách je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje pravidla uveřejněná v příloze  této vyhlášky.

Stránky jsou vytvořeny podle specifikace HTML 4.01. Grafická podoba je vytvořena pomocí kaskádových stylů (CSS). Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, a je tak možné ji  pomocí nastavení prohlížeče zvětšovat i zmenšovat.

Doporučená rozšíření prohlížeče

Některé dokumenty ke stažení jsou ve formátu PDF, DOC, XLS nebo PPT. Komprimované archívy jsou ve formátu ZIP nebo RAR. Bitmapové obrazy jsou ve formátech JPG, PNG nebo GIF (lze zobrazit přímo v internetovém prohlížeči).

Pro zobrazení dokumentů typu PDF je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc.

Pro dokumenty z aplikací Microsoft Office (DOC, XLS nebo PPT) jsou na stránkách společnosti Microsoft k dispozici  prohlížeče, které si můžete zdarma stáhnout a nainstalovat na Váš počítač, případně si můžete zdarma stáhnout kancelářský balík Open Office, který umí s těmito typy dokumentů pracovat.

Pro práci s archívy (ZIP, RAR) je třeba mít nainstalovaný některý z archivačních programů. Využít lze například 7-zip, který je zdarma ke  stažení na http://www.7-zip.org (open source software)

 

I přes veškerou naši snahu a vůli je však možné, že se na našem webu nějaká chyba vyskytne. Budeme vám proto vděční, pokud nám ji nahlásíte na e-mailovou adresu webmaster@mubph.cz nebo telefon 573 501 987

Děkujeme.

 



Design By Macik