Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Knihy ušima

Máte rádi knihy? Rádi čtete, ale nemůžete? Zrak slábne, máte za sebou operaci očí? Anebo se vám zrovna číst nechce, ale měli byste chuť si něco zajímavého poslechnout? Máme pro vás řešení. Půjčte si u nás knihu na CD. V našem knihovním fondu je velké množství zajímavých titulů, ze kterých si dozajista vyberete. Jejich seznam naleznete v tištěné podobě u pultu v oddělení pro dospělé čtenáře nebo v našem on-line katalogu.


Ptáte se, kde katalog najdete a jak v něm hledat? Je to jednoduché. Stačí pouze zadat adresu www.knihbph.cz a poté rozkliknout ikonu KATALOG. V řádku „vyhledávat“ vyberte heslo „pouze audiovizuální média“ a do řádku „klíčová slova“ napište výraz „mluvené slovo.“ A jste doma. Ukáže se vám vše, co u nás máme.


A ještě jedna dobrá zpráva na závěr. I pro tyto „knihy“ platí nabídka KNIŽNÍ DONÁŠKOVÉ SLUŽBY pro imobilní čtenáře ZDARMA. Nebojte se a volejte na naše telefonní číslo 573 501 977. Určitě se domluvíme. Příjemné počtení ušima přejí knihovnice vaší Městské knihovny v Bystřici pod Hostýnem (Palackého 1144).

D. Červenková, Z. Zelová



Design By Macik