Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Sezona tradičně skončila vzpomínkovým zápasem na Vladimíra Vilda, konal se 20. 6. 2014 na hřišti v Zahájeném za účasti bývalých hráčů MSFL a současného kádru mužů A. V zápase zvítězil současný tým 5:1. Autory branek byli: Krajcar 2, Šindelek, Kušík, Zapletal. Za soupeře skóroval Olša.

V průběhu července mužstvo odehrálo sérii přípravných zápasů a 2. 8. první kolo Zlínského kraje.

Těšnovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 0:3, branky Kušík 2, Zámorský.
Pro novou sezonu jsme po delší odmlce přihlásili družstvo mužů B z důvodu nedostatku hráčů v dorostenecké kategorii. B-tým bude hrát v okresní soutěži 3. třídy skupiny A okresu Kroměříž pod vedením hrajícího trenéra M. Hoštálka. V sestavě se budou střídat tito hráči: Konečný D. – Dluhoš, Trnčík, Dostál M., Malík M., Pálka R., Zámorský, Vašík, Machala P., Zemánek, Vinklárek, Olša M., Švrček F., Pobořil P., Janoš R.

Sestava pro podzim, muži A: Trochta, Tureček, Šenovský, Kotas P, Pálka, Švrček, Šindelek, Dostál, Zapletal, Sadil, Zámorský, Dluhoš, Ondroušek D. – Krajcar, Kušík M. Trenér Roman Ondroušek.

9. 8. Kelč – Bystřice pod Hostýnem muži A 0:2 (0:0), branky: Ondroušek D. a Kušík M.
Nováček soutěže začal s respektem, ale postupem času se osměloval k útokům. Hra měla rychlost a tlak na branku na obou stranách. Domácí měli v prvních 30 minutách dvě gólové šance, ale skvěle chytající D. Konečný si poradil. V závěru poločasu měl brankovou šanci Sadil, ale ta skončila na tyči. Tlak domácích v druhé půli sílil. Ke skórování mohli využít pět rohových kopů po sobě, ale nestalo se. Zato v 71. minutě potrestal špatnou rozehrávku domácích Ondroušek a otevřel skóre zápasu. Za 8 minut rozhodl o výsledku  Kušík, když míč doklepl do prázdné brány. Byl nejvyšší čas, protože po jeho brance se strhla průtrž mračen a tím domácí ztratili naději na upravení výsledku.

10. 8. Chvalčov – Bystřice pod Hostýnem, muži B 1:2, branky: Trnčík 2.
První zápas našeho záložního týmu byl sehrán u našeho souseda, na Chvalčově. Zápas byl vyrovnaný. V prvním poločase měli více ze hry hráči bystřičtí, ale v druhé půli byli aktivnější domácí. Naši hráči nakonec udrželi poločasový výsledek a zvítězili. Výborně zahráli D. Konečný a Trnčík, který dal obě branky.

16. 8. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Boršice  1:2 (0:2), branky: Krajcar.
První domácí zápas nové sezony se moc nepovedl, branku jsme dostali už v 15. minutě. Z naší strany měli brankovou příležitost Krajcar, Šindelek a Kušík, ale vždy překáželo břevno. Ve 23. minutě se míč už dostal do sítě, ale pro postavení mimo hru nebyl uznán. Tentokrát platilo „nedáš, dostaneš“ a hosté se ve 30. minutě trefili podruhé. Veliké štěstí jsme měli v 39. minutě. Když Trochta vyběhl z brány, zůstala prázdná, zatímco z brankové čáry vykopával Šenovský. Díky němu zůstal poločasový výsledek 0:2. Druhý poločas začal z naší strany velmi dobře. Už v 48. minutě se  trefil Krajcar, ale to bylo brankově všechno. Další gólové šance zůstaly nevyužity.  Ani pětiminutové nastavení hry už nic nezměnilo.
 
17. 8. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Tučapy 1:0 (1:0), PK Trnčík.
Už v první minutě jsme dostali šanci zahrávat trestný kop a Trnčík se nemýlil. Zápas byl vyrovnaný, ale v závěru první půle to byli hosté, kdo měl mírnou převahu. Druhá půle přinesla bojovnost na obou stranách. Oba brankáři měli velmi dobré zákroky, ale přes snahu obou týmů už branka nepadla.

Los podzimní části – muži A – domácí zápasy   
30. 8. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem – Luhačovice        
20. 9. v 15.30 Bystřice pod Hostýnem A – Chropyně       
4. 10. v 15.00 Bystřice pod Hostýnem A – Vizovice     
18. 10. ve 14.00 Bystřice pod Hostýnem A – Rožnov pod Radhoštěm     
1. 11. ve 13.30 Bystřice pod Hostýnem  A  – Holešov    
8. 11. ve 13,30 Bystřice pod Hostýnem A – Kelč                                                                                   


Los podzimní části – muži B – domácí zápasy    
31. 8. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Hlinsko pod Hostýnem         
21. 9. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Kostelec B      
5. 10. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Ludslavice  
19. 10. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Žeranovice    
2. 11. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Rymice   
9. 11. v 10.00 Bystřice pod Hostýnem B – Chvalčov

 Pro aktuální informace sledujte skřínku  FK Bystřice pod Hostýnem.
Alice Ottová



Design By Macik