Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Příroda v dárkovém balení

Celostátní soutěže v dárkovém balení na téma „Letní festival barev aneb  Návrat k přírodě“ se 9. června 2011 zúčastnily žákyně Střední školy nábytkářské a obchodní z Bystřice pod Hostýnem.  Tuto soutěž pravidelně pořádá Hotelová škola Třebíč jako součást celodenní akce „JUNIOR SHOW“ v kulturním zařízení Pasáž. Soutěžní kompozice musela obsahovat tak jako každý rok  předem stanovený počet a tvar výrobků, které žáci balili do libovolných, většinou přírodních materiálů. Barvy byly určeny pořadatelem. Stanoveným kritériem byla vlastnoruční výroba dekorací a přízdob.


Letos poprvé byla vyhlášena i soutěž jednotlivců na téma Hezké známky, hezké dárky. Soutěže se mohli zúčastnit pouze dva žáci z každé školy. Každý měl za úkol ve stanoveném limitu zabalit a nazdobit dva dárky dekoracemi vlastní výroby.
V celkovém hodnocení patřily naše žákyně mezi  nejlepší  a zaslouženě si odvážely  z Třebíče   2. místo v celostátní soutěži družstev a  3. místo v jednotlivcích. To získala Kateřina Palová, žákyně třídy OBD2.                                                                                            


Za vzornou reprezentaci školy patří poděkování Kateřině Palové, Haně Pořické a Lence Pekařové. Ocenění si však zaslouží i učitelé školy, kteří se podílejí na kvalitní přípravě obchodního dorostu.
Jsme přesvědčeni, že naše škola vzdělává žáky, kteří jsou schopni podat výborné výsledky  a využít vlastních tvůrčích nápadů nejen na různých soutěžích, ale i v běžné každodenní  praxi.


Za SŠNO
Jitka Hasalová



Design By Macik