Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pozvánka na XV. všesokolský slet

V příštím roce se uzavře šestileté mezisletové období a čeká nás další Všesokolský slet, tentokrát s pořadovým číslem XV. Po každém sletu nás mnoho spoluobčanů oslovuje s povzdechem „kdybychom to věděli, tak bychom se přidali…“ Proto je tady s předstihem tato naše pozvánka.


Na každém sletu se představují cvičenci všech kategorií. Od nejmenších až po seniory. Pro XV. slet je připraveno 12 skladeb v tradičních kategoriích od rodičů s dětmi až po „Věrnou gardu“. Přibyly dva nové typy skladeb – společná skladba rodičů s malými dětmi a s mladšími žáky a společná skladba mužů a žen. Skladby si můžete prohlédnout na stránkách www.sokol.cz – XV. všesokolský slet.


Rok 2012 je pro sokoly velmi významným rokem. Zároveň se sletem oslavíme 150. výročí založení České obce sokolské a my v Bystřici pod Hostýnem k tomu přidáme další dvě velká výročí: 120 let TJ Sokol Bystřice pod Hostýnem a 90 let naší sokolovny. Sokolovnu jsme po 40 letech dostali zpět v ubohém stavu. Snažíme se ji opravit a vrátit jí v naší Bystřici pod Hostýnem místo, které jí patřilo v nekomunistické minulosti. Zatím se to podařilo s hřištěm, budovy budeme rekonstruovat v druhém pololetí letošního roku. Držte nám palce, abychom nejen pro XV. slet, ale i pro běžnou sportovní i společenskou sokolskou činnost měli k dispozici důstojné prostředí.


Jménem bystřických sokolů vás ke společnému dílu zve  
Ing. Zbyněk Svoboda
starosta jednoty



Design By Macik