Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Dotace Zlínského kraje pro rychlovský sbor dobrovolných hasičů

Na konci listopadu 2011 předložilo město Bystřice pod Hostýnem Hasičskému záchrannému sboru Zlínského kraje žádost o poskytnutí dotace na požární techniku a věcné prostředky požární ochrany pro rok 2012. Předmětem žádosti bylo získat pro Sbor dobrovolných hasičů Rychlov účelovou neinvestiční dotaci na nákup plovoucího čerpadla PH-Cyklon 1. Zařízení slouží k doplnění cisternových stříkaček z volných přírodních zdrojů, k odčerpávání vody ze zatopených prostor a k dalšímu použití. 

Na základě podepsané smlouvy o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Zlínského kraje (květen 2012) bylo přenosné plovoucí čerpadlo PH-Cyklon 1 v celkové ceně 34.560 Kč  pořízeno. 

Tato akce byla spolufinancována z prostředků Zlínského kraje ve výši Kč 24.000 Kč, což představuje 70 % z celkové pořizovací ceny čerpadla.  Zbývajících 30 % ceny uhradilo město Bystřice pod Hostýnem ze svých rozpočtových prostředků. 
Sbor dobrovolných hasičů Rychlov svými zásahy účinně pomohl například při loňských bleskových záplavách v Bystřici pod Hostýnem. Vedle své preventistické, zásahové a sportovní činnosti vyvíjí také mnoho společenských aktivit. Díky získané dotaci se rozšířila technická vybavenost rychlovského sboru, což přispěje  ke zkvalitnění jeho činnosti.

Mgr. Denisa Hrůzková,  DiS.

 - bez popisu - 

Akce byla financována z prostředků Zlínského kraje. 



Design By Macik