Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Včelín je naše perníková chaloupka

Tak jako na jaře vylétají včeličky z úlu, vylétly jsme jednoho hezkého dne  i my děti ze školky a zamířily jsme rovnou do Včelína, kde už na nás čekali. Cestou jsme se těšily ze záplavy jarních květin a paprsků sluníčka.


Ve dveřích Včelína nás přivítala paní ředitelka Dana Nováková a všichni, kdo ve Včelíně pracují. Paní ředitelka nás provedla krásně opravenou vilou, kterou si kdysi nechal postavit jeden pan malíř a která teď slouží dětem. Jaro nás lákalo ven, a tak jsme se všichni rozběhli na zahradu. Na opékání špekáčků to ještě nebylo, ale přesto jsme se posadili u ohniště. Rozdělili jsme se do tří skupin – dva hloučky hrály venku pohybové hry a poslední skupinka se schovala do keramické dílny a pustila se pod vedením paní Sedářové a pana Dzurika do pilné včelí práce. Vyráběli jsme překvapení pro maminky. Hádejte jaké? Práce s hlínou je zajímavější než modelování z plastelíny a dárek zůstane maminkám i nám jako pěkná vzpomínka.

Ve Včelíně se nám moc líbilo taky lanové centrum s prolézačkami a sedátkem jezdícím na kladce. Skvělé byly pohybové hry, které pro nás připravil pan Jakub.

Včelín nám připomíná perníkovou chaloupku upečenou z těch nejsladších medových perníčků. Děkujeme všem ze Včelína a těšíme se na další návštěvu. Vždyť i včelky se rády vracejí tam, kde jim bylo dobře. 

Magda Procházková a děti z MŠ Sokolská 



Design By Macik