Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Generální rekonstrukce veřejného osvětlení – II. etapa

V červenci tohoto roku byla podepsána smlouva o dílo s firmou Energy Solutions and Savings, s. r. o., z Olomouce, která bude realizovat II. etapu generální rekonstrukce veřejného osvětlení v Bystřici pod Hostýnem. Novými LED zdroji bude nahrazeno celkem 234 původních světelných bodů. Samotné stavební práce začnou v září a budou se týkat ulic Na Zahrádkách, Rusavská, Třída legií, Odboje, 6. května, Dukelská, Družstevní, Partyzánská, Revoluční, Vítězství, U Mlékárny a ulice Pod Zábřehem – garáže.


Vzhledem k náročnosti realizace je i II. etapa generální rekonstrukce veřejného osvětlení rozdělena do dvou let. V příštím roce budou vyměněny světelné zdroje na sloupech veřejného osvětlení v ulicích Sportovní, Palackého, Za Příhonem, Bělidla, Slavkovská, Soudní, Příční, Pod Dubíčkem, Lázně, Hostýnská, U Včelína, Vsetínská, Fr. Ondrůška, A. Kašpara, Přerovská a K. Tomana.


Podle předpokládaného harmonogramu potrvají stavební práce do července příštího roku a celá akce si vyžádá částku 7.500.000 Kč, bez DPH.

Lenka Zbranková, DiS.
Oddělení strategického plánování a projektového řízení
MěÚ Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik