Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Starosta besedoval s občany

Ve středu 21. dubna 2010 se v přízemí bystřické radnice konala beseda s občany, na kterou  pozvali veřejnost starosta města Zdeněk Pánek a místostarostka Vladislava Bělíková. Na otázky byli připraveni odpovídat také vedoucí jednotlivých odborů úřadu a tajemník V. Halama.

V úvodu setkání si mohli přítomní občané prostřednictvím videoprezentace připomenout některé investiční akce posledního období i připravované stavby na území města. Poté už byl prostor na neformální výměnu názorů, připomínek a zodpovídání hojných dotazů. „Tradičního závěrečného bodu jednání zastupitelstva - odpovědi na dotazy občanů -  lidé nevyužívají, zřejmě pro nutnost čekat až na konec dlouhého jednání. Proto bychom rádi zavedli cyklus pravidelných besed, na nichž bychom se věnovali výhradně jejich potřebám a problémům,“ vysvětlil novinku v komunikaci mezi úřadem a občany starosta Z. Pánek.
Účastníci dvouhodinové besedy se zajímali zejména o stavbu a budoucí provoz domova pro seniory Zahrada, o možnosti stavby bytového domu v lokalitě U Hřiště či změny v dopravě v okolí Nádražní ulice při realizaci plánované výstavby dopravního terminálu.

-jan-



Design By Macik