Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



ZPRÁVIČKY ZE VČELÍNA

STRAŠIDELNÁ NOC VE VČELÍNĚ
SVČ Včelín zve všechny, kteří mají pro strach uděláno, na Strašidelnou noc ve Včelíně.  Akce se bude konat v pátek 12. 10. 2012 od 18 hodin. Zájemci se mohou  hlásit osobně v kanceláři SVČ, e-mailem nebo telefonicky. Pokud se nebojíš, přijď si užít zábavnou noc plnou her a strašidel s přespáním na půdě!

DRAKIÁDA
Přijďte si zalétat a zasoutěžit  v sobotu 13. 10. 2012 od 10 hodin na kopec Bartovec. Soutěžit se bude o nejveselejšího a o nejvýše letícího draka. Odměněni budou všichni závodníci. Děti, které se zúčastní akce Strašidelná noc ve Včelíně, mohou jít na Drakiádu s námi.

KERAMICKÁ DÍLNA PRO RODIČE S DĚTMI
Chcete si  se svými ratolestmi užít odpoledne a zároveň společně vytvořit něco hezkého? Přijďte za námi do SVČ  Včelín v pátek 19. 10. 2012 v 16 hodin a za pomoci zkušené lektorky si můžete vytvořit svůj keramický originál. Na prvním říjnovém setkání budeme modelovat kouzelnou  lampu z hlíny.  Dílnička je vhodná i pro menší děti. Cena výrobku je 80 Kč, zájemci se mohou hlásit e-mailem, telefonicky nebo osobně v kanceláři SVČ do 17.10.

USPÁVÁNÍ   BROUČKŮ A TVOŘIVÁ DÍLNA
Zveme všechny děti a rodiče na Uspávání broučků, které se bude konat ve čtvrtek 8. 11. 2012 v areálu SVČ Včelín.  Sraz všech broučků a berušek na náměstí  v 17 hodin.  Nezapomeňte na masky a lucerničky nebo lampiónky! V zahradě SVČ Včelín bude připraven doprovodný program s broučičími úkoly a teplým čajem. Svého broučka si přineste s sebou. Pokud žádného nemáte, přijďte si ho k nám vyrobit do tvořivé dílničky ve středu 7. 11. v 16 hodin. 

ZIMNÍ BAZÁREK
Součástí akce Uspávání broučků bude otevření zimního bazárku v budově Včelína.  Zájemci o prodej zimního vybavení (lyžáky, lyže, brusle, bundy atd.) se mohou hlásit e-mailem, telefonicky nebo osobně v SVČ Včelín do  2. 11. Zimní bazárek bude probíhat od 8. 11. do 16.11.

Nabídku zájmové činnosti v tomto školním roce naleznete na www.svcvcelin.cz.
E-mail: svcvcelin@centrum.cz
Tel.: 731 162 816

Těšíme se na Vás !
Kolektiv pracovníků SVČ Včelín Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik