Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Cyklistický klub Cyklo Bulis Bystřice – sezona 2010

Náš cyklistický klub „4Ever Cyklo Bulis“má za sebou další sezonu a nutno podotknou, že pokud nebyla nejúspěšnější, tak patřila určitě mezi ty velmi povedené. Hned 15 závodníků bojovalo o prestiž našeho malého oddílu ve dvou týmech „A“ a „B“.
S novými posilami, jak v mládežnických, tak i v dospělých kategoriích, jsme objížděli české poháry v olympijské disciplíně cross country a dále pak v půlmaratonu. V cross country jsme slavili úspěchy hlavně v mládežnických kategoriích.
Martin Fusek v kadetech obsadil celkové třetí místo v hodnocení celého poháru a vzhledem  k tomu, že v téhle kategorii jezdil prvním rokem, musíme ho považovat za favorita i příští


rok. V žácích se v polovině sezony perfektně rozjezdil Filip Srovnalík a na posledních třech pohárech byl vždy mezi nejlepšími třemi. Celkově vyhrála pohár Barbora Machulková     v kadetkách, která letos ani jednou nezaváhala a vyhrála všech pět závodů poháru. V ženách pak Lenka Bulisová obsadila celkově jedenácté místo a Roman Bulis obsadil v kategorii mužů do 23 let 7. místo. Kamil Machulka v juniorech skončil v celkovém hodnocení poháru na 12. místě Na mistroství republiky jsme obsadili jedno první místo, o které se postarala Bára Machulková, a druhý byl v mistrovském závodě Martin Fusek.

Celkově jsme obsadili v soutěži týmů páté místo, když před námi skončila jen sportovní gymnázia a sportovní centra mládeže.


Půlmaratóny objížděli hlavně závodníci dospělých kategorií. Petr Novák a Martin Pospíšilík obsadili v celkovém pořadí českého poháru první a třetí místo. Junioři Lukáš Musil a Michal Sláma zase v kategorii junior obsadili místo první a druhé. Na závodech, kterých jsme se v letošní sezoně účastnili, stál vždy někdo z našeho týmu na stupních vítězů.
Letošní sezona tedy dopadla úspěšně. Všechny závodníky nyní čeká volno a 28. října začínáme zimní přípravu tradičním soustředěním.

Pavel Bulis, trenér



Design By Macik