Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

27.  8.  2011 Kateřinice – Bystřice pod Hostýnem, muži 2:2 (1:1), branky Šindelek, Zapletal
Zápas s řadou příležitostí z naší strany hlavně v první půli. Zase se opakoval scénář utkání, kdy dostáváme branky až těsně před koncem poločasu a v samotném závěru hry. Opět jsme byli velmi blízko přivézt si 3 body z venku. Opět nám ale chyběli 3 hráči základní sestavy.

Slušovice – Bystřice pod Hostýnem, starší dorost 2:0 
Slušovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 6:0
Viktorka Otrokovice – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 11:3, branky Ludka 2x, Kulich
Viktorka Otrokovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 7:3, branky Machala 2x, Traněk

31. 8. Uherský Brod – Bystřice pod Hostýnem, muži 3:5 (2:2), branky Kušík M. 2x, Zapletal, Třasoň 2x
Středeční zápas se nám velmi vydařil střelecky i herně. Soupeř ale nebyl lehce porazitelný, hlavně v prvním poločase nás svými rychlými útoky velmi zaměstnával. V 16. minutě jsme prohrávali 1:0, ale brzy jsme odpověděli dvěma brankami Třasoně a Zapletala. Před koncem poločasu si Zezulkovu hlavičku srazil Trochta do brány. Po nerozhodném poločase zvýšil domácí tým tlak na naši branku, ale ten jsme ustáli a postupně jsme přidali ještě tři branky. Hosté korigovali až v samém závěru hry. Výborný výkon celého týmu. Velmi dobře zahráli Třasoň, Zapletal, Kušík M. Cenné tři body z hřiště soupeře.

3. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži – Vsetín 1:1 (0:0), branka Zapletal
Oba celky si vytvořily řadu vyložených šancí bez gólového efektu, už ve 43. minutě opustil hrací plochu po předchozím faulu tvůrce hry Třasoň, což poznamenalo další průběh celé hry. Přesto jsme si vytvořili slibné příležitosti. Ale obrana soupeře byla pozorná. V 78. minutě domácí Vyoral zastavil nedovoleně hostujícího hráče a uviděl červenou kartu. Hosté šli do vedení pokutovým kopem, o pět minut na to uviděl další červenou kartu domácí M. Kušík. Ale i ve dvojnásobném oslabení se nám podařilo vyrovnat. Hosté byli s bodem spokojeni, ale závěr zápasu byl velmi vyhrocený. Přišli jsme o dva hráče vykartované a dva hráče zraněné.

4. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší dorost – Nový Jičín 2:5, branky Pálka, Fiala
4. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost  – Nový Jičín 0:10

10. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší dorost – Uničov 0:4  
10. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost– Uničov 0:11

11. 9. Dolní Němčí – Bystřice pod Hostýnem, muži 3:0 (1:0)
K zápasu jsme odjeli ve velmi oslabené sestavě po zápase se Vsetínem. Karetní tresty a zranění. Většina zápasu se odehrávala ve středu hřiště. Domácí měli ve svých řadách hráče T. Stojaspala  amatérského reprezentanta, který svou rychlostí a technikou zaměstnával naši obranu. Nad naše síly bylo uhlídat i střelce Škařupu, který dal dva góly.

14. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Vsetín 3:2, branky Hradil, Zikmund, Ludka
14. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Vsetín 3:5, branky Machala, Franěk, Žiška

17. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci  – Uherský Brod 1:10 
17. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci– Uherský Brod 5:8

17. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži – 1. Valašský FC 2:1 (2:1), branky Fiala, Zámorský
Stále nám chybí tvůrce hry Třasoň, ale už ve 3. minutě se nám podařil vstup do zápasu a  trefou Fialy jsme se ujali vedení. Pak předvedl krásné sólo z půli hřiště Hošťálek. Hosté začali více zaměstnávat naši obranu, hostující Maléř prostřelil Trochtu. Do přestávky  přidal Zámorský vedoucí gól a skóre už se do konce zápasu nezměnilo. Nevyužity zůstaly šance M. Kušíka a Hošťálka, oba zahráli výborný zápas. Body jsou doma.

18. 9. HFK Olomouc – Bystřice pod Hostýnem, starší dorost  5:0 
18. 9. HFK Olomouc – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 8:1, branka Vašík

Jak ukazují výsledky hlavně v žákovské kategorii, velkým problémem je nedostatek hráčů, k některým zápasům musí mužstva nastoupit v neúplném složení a to se zákonitě projeví ve výsledcích utkání.



Design By Macik