Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Hrrr na ně!

Tento pokřik se ozýval vždy, když nastoupili hráči FK Bystřice pod Hostýnem z palubovky sportovní haly na Sušile. Kluci ročník 2001 a mladší se utkali v turnaji NEHODA CUP 2013.

Turnaj pořádají Petr Křížek a Zdeněk Nehoda již potřetí, je to tedy už  tradice a pro naše kluky svátek, protože se mohou ukázat před domácím publikem. Z malých kloučků se během let stali mladší žáci, kteří se ve své kategorii nemají za co stydět. Jejich píle a poctivá docházka na tréninky, někteří trénují už šest let třikrát týdně, nese úspěchy.

V turnaji zvítězili s jasnou převahou a jejich fyzické síly i fotbalový um kladně hodnotili všichni zúčastnění protihráči, trenéři i diváci. Porazili všech sedm mužstev, která se sjela z celé Moravy, a dokonce až ze Slovenska.

Po celý den turnaje vládla sportovní atmosféra, kterou nezkazil ani příval sněhu. Na některá družstva se muselo čekat, protože zapadla cestou do Bystřice pod Hostýnem. Ale teplý čaj, párky, bramborový guláš a buchtičky s krémem, které nabízel místní bufet, vykouzlily každému úsměv na tváři. Na závěr dne trenér Petr Křížek kluky pochválil za vzornou reprezentaci FK Bystřice pod Hostýnem a propagaci města. Vždyť otázka „A kde máte ten váš Svatý Hostýn“ svědčí o tom, že nás znají i na Slovensku. Kluci, děkujeme.
                                                                                                              

Vaše fanynky a fanoušci (rodiče)



Design By Macik