Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Mladší přípravka zakončila zlatým hattrickem!

V sobotu 2. 3. 2013 se malí borci mladší přípravky FK Bystřice pod Hostýnem zúčastnili halového turnaje pořádaného fotbalovým oddílem Chvalčov ve sportovní hale Sušil v Bystřici pod Hostýnem, odkud si po úžasném výkonu odnesli zlaté medaile.

Vše kluci zopakovali v neděli 10. 3. na halovém turnaji mladších přípravek pro ročník 2006 a mladší, který pořádal klub 1. SK Prostějov v pěkné hale v Kostelci na Hané. Turnaje se kromě našich nejmenších fotbalistů zúčastnily týmy Sigma Olomouc, Kohoutovice Brno, Ružinov, Bratislava, Ratiboř, Šternberk a 2 týmy pořádajícího 1. SK Prostějov. Kromě úvodního utkání se silnou Sigmou Olomouc, které skončilo bezbrankovou remízou, vyhráli bystřičtí kluci všechny zbývající zápasy, a stali se tak zaslouženě vítězi celého turnaje. Převahu našich borců dokresluje i fakt, že během turnaje nadělili soupeřům 18 branek, a nedostali ani jednu!

Za předvedený výkon sklidili slova uznání i od svých soupeřů, jejich trenérů i všech fanoušků. Úspěšné březnové tažení dovršila v neděli 17. 3. mladší přípravka FK Bystřice pod Hostýnem zlatou medailí z halového turnaje ze Šternberku. Za sebou ve výsledkové listině nechala mužstva týmů Haná Prostějov A, SK Hranice, FK San JV Šumperk, TJ Sokol Dub n. M., 1. HFK Olomouc, domácí tým FK Šternberk, Haná Prostějov B a FC Lužice. Opět bez obdržené branky a s počtem nasázených 19 branek byli prostě ZLATÍ.

J. Hanslíková



Design By Macik