Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Turnaj v sálové kopané


Jako každoročně byl v únoru sehrán turnaj hráčů nad 35 let o mistra bystřického regionu v sálové kopané. Zápasy jsou vždy hrány s pěti hráči v poli a jedním brankářem, délka utkání je dvakrát 10 minut, hraje se dle pravidel sálové kopané. Letos bylo přihlášeno pět mužstev. Turnaj byl skvěle organizačně zvládnut, což mělo vliv i na hru samotnou. Poděkování patří pánům Růžičkovi a Havránkovi.
Konečné pořadí: 1. Bystřice pod Hostýnem, 2. Mrlínek, 3. Rusava, 4. Chvalčov, 5. Rajnochovice. Nejlepším brankářem byl vyhlášen L. Nezdařilík. Nejvíce golů vstřelil M. Hoštálek (8). Organizátoři všem děkují za účast a hru v mezích pravidel a slušnosti.                                                             

Zajímavosti z mládežnického fotbalu
Do nominace za OFS do 12 let na halový turnaj se z našeho oddílu dostali: Jakub Maťa, Erik Schönwalder, Martin Ulrich, Vojtěch Zapletal.                                        
Do nominace hráčů nad 13 let se do výběru OFS dostali z našeho oddílu hráči: Petr Křížek, Petr Žižka, Radim Machala. Přejeme úspěšnou reprezentaci oddílu.                                                                        

Nadále u všech oddílů probíhá příprava na nadcházející sezonu. Vše podstatné a aktuální sledujte ve vývěsní skřínce fotbalového klubu.                                                                                                                         

Alice Ottová



Design By Macik