Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pošli to dál a pomůžeš

Ve dnech 5.–7. března uspořádal Okrašlovací a zábavní spolek již čtvrtý ročník akce Jarní dobročinný bazar aneb Pošli to dál. Akce se uskutečnila opět v sále hasičské zbrojnice v Bystřici. Do prodeje mohli účastníci darovat všechny věci v dobrém stavu, které jim doma překážely, ale mohly se hodit někomu jinému. Nosilo se hlavně oblečení a obuv pro dospělé i děti. Ale také jsme prodávali knížky, hračky, kabelky, šperky, CD. K prodeji byly přineseny i kolečkové brusle, cestovní kufr, dámský epilátor a dětský kočárek. Po třech dnech se nám podařilo pro Fond ohrožených dětí Klokánek získat 6.500 Kč. Tato částka bude předána ředitelce uvedeného zařízení v Kroměříži  Bc. Elišce Petruchové.


Letos poprvé jsme po skončení prodeje darovali část dětského oblečení Rodinnému centru Knoflík v Bystřici, jehož členky nám chodí pravidelně s náročnou organizací bazárku pomáhat. V Knoflíku se tyto věci budou dále nabízet za symbolické ceny maminkám a výtěžek bude použit na činnost a provoz rodinného centra.


Chtěli bychom poděkovat vám všem, kteří se společně s námi na pořádání bazárku podílíte, nakupujete zde a nosíte věci do prodeje. Je přece úžasné, že z prodeje „zbytečností“, které by jinak skončily nejspíš v popelnici, se nám společnými silami podařilo za 4. ročníky bazárku získat něco málo přes 26.000 Kč.


Ptáte se, zda by se pro tuto částku nenašlo uplatnění přímo v Bystřici. Dovolujeme si vás tedy  oslovit a vyhlásit malou anketu. Kam by podle vás tato částka mohla směřovat? Víte o nějakém potřebném zařízení v Bystřici či okolí? Napište nám prosím své návrhy mailem na info@ozs.cz nebo je můžete sdělit při své návštěvě v Rodinném centru Knoflík. Děkujeme a těšíme se na příští ročník bazárku.
Okrašlovací a zábavní spolek



Design By Macik