Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Rok 2010 byl takový, jaký jsme si ho udělali

Místní organizace Sdružení postižených civilizačními chorobami v loňském roce pracovala podle promyšleného plánu zpracovaného a schváleného výborem. Ten se snažil připravit pro své členy co nejvíce akcí, jež by přispěly ke zlepšení jejich zdravotního stavu, duševní pohodě a přinesly kulturní a vzdělávací zážitky.


Uskutečnila se členská schůze s pohoštěním, beseda s hudbou a tombolou, zájezd na jižní Moravu, třikrát koupání v bazénech v Hranicích a Valašském Meziříčí. Byly zajištěny masáže a procedury v Harmonii na Vinohrádku.
Zdařilý byl týdenní pobyt v Uherském Hradišti, kterého se zúčastnili i členové organizace z Hulína.
Díky přidělení grantu z rozpočtu města a finančním příspěvkům z Chvalčova a Rusavy mohlo být uskutečněno více akcí, některé jen za cenu vstupného.


Díky sponzorům i členům, kteří přispívají věcnými dary do tomboly, je tato akce úspěšná a oblíbená. Chceme poděkovat mlékárně NET PLASY, spol. s r. o., supermarketu Albert, Hostýnským papírnám, spol. s r. o., TONU, a. s., Kovonaxu, spol. s r. o., Horákovým školkám, Drogerii paní Vinklárkové, Květiny paní Zicháčkové, Koloniálu u Kouřilů a firmě Štěpáník.


Jsme velmi rádi, že je tak dobrá spolupráce se zastupiteli města a velký dík patří zejména panu starostovi.
Do plánu práce na rok 2011 bychom rádi zařadili ozdravné akce a vytvořili skupinu zájemců o zdravotní vycházky nebo cvičení. O všech akcích vedeme podrobnou dokumentaci v kronice. Úspěchy jsou závislé na zájmu a účasti členů. Hodně sil a zdraví do roku 2011.
Slova k zamyšlení: „Člověk naříká při každé bolesti, ale zapomíná se radovat, když ho nic nebolí!“

M. M.



Design By Macik