Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Bystrý Bystřičan na Facebooku

Pokud jste součástí facebookové komunity a sdílíte s přáteli své názory, fotky a zajímavosti, přidejte si do okruhu přátel i nové komunitní stránky s názvem Bystrý Bystřičan. Profil byl založen na začátku letošního roku a už má přes 350 fanoušků. Nejsou to oficiální městské stránky, ale správci jsou velmi informovaní: najdete tam řadu aktuálních fotografií, plakátů a pozvánek na akce ve městě a okolí. Navíc jsou to stránky otevřené, takže sami můžete prostřednictvím Bystrého Bystřičana sdílet své fotografie a poznatky s ostatními členy komunity. Nechybí ani vtipy, články z tisku a internetu, odkazy na zajímavá videa apod.

Pokud na Facebooku nemáte vlastní profil, můžete si prohlížet alespoň fotoalba, která pro vás Bystří Bystřičané průběžně zveřejňují. Vyzkoušejte třeba první z vycházky do Rychlova na adrese: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.265817830250823.1073741832.247797665386173&type=1&l=6afaa94cde

Přejeme Bystrému Bystřičanovi, aby ho nadšení pro věc neopouštělo a komunita Bystřičanů  s bystrým úsudkem se stále rozrůstala. I když jde o komunikaci virtuální, láska k našemu domovu či rodišti je jistě opravdová.

 

 


 



Design By Macik