Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Plánované pracovní pozice v Centru pro seniory Zahrada, o. p. s.

Vzhledem k množícím se dotazům ohledně personálního zajištění provozu Centra pro seniory Zahrada, o. p. s.,  uvádíme přehled předpokládaných pracovních pozic, které budou v centru  pro seniory zřízeny. Dovolujeme  si předem upozornit na fakt, že provoz bude zahájen až ve IV. čtvrtletí roku 2012, proto do té doby může dojít k některým dílčím změnám v plánovaném personálním složení.

Plánované pracovní pozice:
* Sociální pracovník – odborná způsobilost na tuto pozici je uvedena v zákoně č. 108/2006 Sb., § 110.
* Účetní – ekonom
* Vedoucí obslužné péče – kvalifikační předpoklady – viz sociální pracovník.
* Pracovníci v sociálních službách – odborná způsobilost je splněna absolvováním akreditovaného kvalifikačního kurzu „pracovník v sociálních službách“. Minimální rozsah kurzu je 150 výukových hodin.
* Vedoucí zdravotního úseku
* Všeobecná sestra
* Skladní – zásobovač
* Údržbář
* Vedoucí kuchyně
* Vyučená kuchařka
* Pomocná kuchařka
* Uklízeč/ka

Žádosti o uvedené pracovní pozice je možné podávat na podatelně Městského úřadu Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, a to od 1. 12. 2011. Do žádosti uveďte, o kterou pracovní pozici máte zájem, a  současně připojte stručný profesní životopis. Žádosti podávejte v zalepených obálkách s označením Zahrada.

Žádosti budeme přijímat i v průběhu příštího roku, proto není nutné podávat je ihned v měsíci prosinci. O termínu ukončení přijímání žádostí budeme informovat s dostatečným předstihem. Pořadí a datum přijetí žádosti nerozhoduje, rozhoduje splnění kvalifikačních a osobnostních předpokladů pro danou pozici a samozřejmě je vítána praxe v oboru. Pokud budou mít případní zájemci o pracovní místa v Centru pro seniory Zahrada zájem o podrobnější informace k plánovanému provozu, mohou osobně navštívit ředitelku zařízení v kanceláři vedoucí odboru sociálních věcí na ulici 6. května 1071 ve dnech 16. 11. 2011 od 9 do 11 hodin a od 14 do 16 hodin a dále 2. 12. 2011, 9. 12. 2011 a 16. 12. 2011  od 9 do 11 hodin.


Mgr. Šárka Jelínková, ředitelka Centra pro seniory Zahrada, o. p. s.
Mgr. Marcela Vegrichtová, vedoucí odboru sociálních věcí MěÚ Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik