Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Až se tajil dech…

Již podruhé nás v naší školní družině při ZŠ T. G. Masaryka navštívil Zdeněk Knedla – „Železný Zekon“ se svým asistentem Ladislavem Čejkou. Jejich 90minutová šou v tělocvičně naší školy byla netradičním mikulášským dárkem pro naše děti. Vážíme si toho o to více, že se konala bez nároku na honorář.


Přes 100 dětí s nadšením sledovalo vystoupení plné vtipu, humoru, a především napětí.Dětem se tajil dech  při ohýbání železné tyče kolem Zekonova krku, později pak nadšeně sledovaly jízdu vychovatelek a školníka na skateboardu, který měl Zekon přivázaný za ucho a táhl ho po celé tělocvičně.
Dalším číslem bylo trhání lana, automobilových SPZ a telefonního seznamu, jehož zbylé části si děti rozebraly domů, aby se mohly pochlubit svou kořistí.


A napětí se u dalších vystoupení postupně zvyšovalo. Paní vychovatelky ani nedýchaly při žvýkání ostrých žiletek, které nakonec Železný Zekon vytáhl z úst navázané na šňůrce. K závěru akce měly děti ještě možnost pohoupat se na houpačce, která byla položena na Zekonově břiše, a přitom si náš host ještě klidně odpočíval jako fakír na ostrých hřebech. Nakonec přenechal Zekon také nějakou práci dětem – měly za úkol přetahovat se s ním na laně. Děti se těšily, že našeho hosta porazí, ale z vítězství se stejně radoval Zekon, jak jinak.


Závěrečná autogramiáda nebrala konce, děti chodily do školy s podpisy na rukou ještě několik dnů a odmítaly si tuto vzpomínku na Zekona umýt. Myslím si, že i tohle svědčí o úspěšnosti celé akce.
Touto cestou bychom chtěli ještě jednou oběma účinkujícím poděkovat za nádherné vystoupení, doufáme jen, že se jim u nás líbilo a zase někdy přijmou naše pozvání.

KUK



Design By Macik