Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

Bystřice pod Hostýnem, muži A – Karviná B  24:23  (15:10)
První domácí utkání po zimní přestávce se nám moc nepovedlo, i když  nakonec body zůstaly doma. Z naší strany proběhl první poločas v poklidném tempu a jen díky technickým chybám soupeře jsme stále udržovali čtyřbrankové vedení. Druhý poločas byl ve znamení  podstatně lepší hry soupeře a náš náskok se pomalu začal snižovat. Udělali jsme neúměrné množství technických chyb a začali se bát o výsledek. V samotném závěru jsme zmobilizovali všechny síly a nedovolili hostům, aby si body odvezli. Výborný výkon v obraně podal Juránek a dařilo se střelecky Dobešovi, který si připsal 11 branek. Nejvíce pak přidal Zbranek 7 a Žůrek 2.                                                                                               

3. 3. Louny – Bystřice pod Hostýnem, muži A 25:22 (13:9)
Vyrovnanou partii jsme v Lounech drželi až do 25. minuty. Pak ale přišla série technických chyb na naší straně, a domácí tak v závěru poločasu získali čtyřbrankové vedení. Po celou dobu druhého poločasu jsme dokázali snižovat brankový rozdíl, ale vždy jen  o jednu branku. Pak jsme ještě promarnili přesilovou hru a prohráli jsme ji 0:2 .Tvrdá obrana domácích nám dělala velké problémy a slabší byl i náš útok. Body z daleké cesty jsme nepřivezli. Nejvíce branek: Dobeš 6, Zbránek 4, Doležel, Žůrek a Salvet po 3.                                                                 

10. 3. Bystřice pod Hostýnem,muži A – Ústí nad Labem  35:25 (17:10)
Kromě úvodních minut jsme byli jasně lepším týmem, který udával tempo hry. Soupeř z posledního místa tabulky přijel k zápasu v devítičlenné sestavě. Tomu také odpovídalo skóre – po 10 minutách hry 8:2 pro domácí tým. Během druhého poločasu se dostala na palubovku celá lavička, včetně 2. brankáře Nezhyby. Výborný výkon podal  brankář Janů, střelecky se dařilo Dobešovi se 7 brankami, 6 přidal Zbránek, Hradil a Tiller J. po 4, Juránek, Petrovčín a Tiller R. po 3, Salvet 2,

Vaclach 1.                                                                                                                           

Dne 15. 3. 2013 se uskutečnila valná hromada oddílu házené, na níž byla zhodnocena činnost jednotlivých mužstev od mládeže až po A tým mužů. Zprávy za svá mužstva podali jednotliví trenéři. Celkovou zprávu za celý oddíl přednesl jeho předseda MUDr. Jan Vejrosta.
                                                                                         
16. 3.  Strakonice – Bystřice pod Hostýnem, muži A 27: 25 (11:13)
Opět jedna z dlouhých cest na palubovku Strakonic.Citelně chyběl Zbránek jeho přechody do protiútoku. Alespoň na bod jsme měli. Za Zbránka  velmi dobře zaskočil J. Tiller a v obraně opět Juránek. Nejvíce branek: Dobeš 6, Tiller a Doležel po 4,Žůrek a Salvet po 3, Juránek a Valach po 2.
Aktuální informace a rozpis zápasů  sledujte na vývěsní skřínce ve městě.                                                                     

 

Alice OTTOVÁ 



Design By Macik