Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



ZPRÁVIČKY ZE VČELÍNA

O VČELÍNSKÝ TANEČNÍ POHÁR
Již II. ročník soutěže se uskuteční 18. 5. 2013 od 14 hod. v SD Sušil Bystřice pod Hostýnem. Soutěž je určena pro všechny, kteří se věnují tanci nebo aerobiku na zájmové úrovni (děti ze SVČ, DDM apod.). Více informací na www.svcvcelin.cz  nebo na svcvcelin@centrum.cz.

NABÍDKA PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ 2013

8.–12. 7.   STARÉ ŘECKÉ BÁJE A POVĚSTI 
Cena:  950 Kč
Navštívíme spolu starověké Řecko a necháme ožít postavy dávných hrdinů a bohů. Pronikneme do světa antických mýtů a dozvíme se, kde ležela bájná Trója, jaké úkoly musel splnit silák Hérakles, kam cestoval Odysseus, jak se jmenovali řečtí bohové, jak probíhaly starověké olympijské hry a mnoho dalších zajímavostí. Tábor pro děti od 6 let.

15.–19. 7.   O POKLAD LOUPEŽNÍKA SARKA FARKY
Cena: 950 Kč
Kdysi dávno žil v Hostýnských vrších mocný loupežník Sarka Farka, který byl velmi bohatý, ale i velmi lakomý. Proto na konci svého života důmyslně ukryl všechno své bohatství tak, aby ho už nikdy nikdo nenašel. Jestliže máš dostatek síly, odvahy, znalostí a trpělivosti  k překonání všech Sarka Farkových úkolů a nástrah, můžeš cestu k jeho pokladu najít právě ty. Tábor pro děti od 6 let.
 
22.–26. 7.   TANEČNÍ ŠKOLA
Cena: 950 Kč
Máš rád(a) tanec a moderní hudbu? Pak je taneční škola právě pro tebe. Kromě nových kroků a choreografií si také vyzkoušíš mixování hudby nebo třeba roli choreografa. Navíc můžeš své taneční dovednosti porovnat s ostatními při mnoha soutěžích. Tábor pro děti od 6 let.
 
29. 7.–2. 8.   Z POHÁDKY DO POHÁDKY
Cena: 950 Kč
Pojďte s námi navštívit svět pohádek a kouzel. Na děti čekají zábavné hry, úkoly, veselé tvoření, výlet a angličtina se skřítky, vílami, princeznami, loupežníky a dalšími pohádkovými postavičkami. Tábor pro děti od 3 do 7 let.

12.–16. 8.   LETNÍ TENISOVÁ ŠKOLA
Cena: 1.000 Kč
Děti se mohou těšit na výuku tenisu hravou formou, soutěže, hry a další sportovní aktivity. Tábor pro děti od 6 let.

19. – 23. 8.   LETNÍ SPORTOVNÍ HRY
Cena: 950 Kč
Tenis, badminton, vybíjená, stolní tenis, lukostřelba, házená, atletika a další sporty. Tábor nejen o sportu. Na děti čekají soutěže, hry, tvoření, výlet, vyzkouší si různé druhy sportů a dozví se spoustu zajímavostí o slavných sportovcích i o tradičních a netradičních sportovních disciplínách. Tábor pro děti od 6 let.

26.–30. 8.   MUZIKÁL ZE VČELÍNA
Cena:  950 Kč
Nemusíš umět tancovat ani zpívat. Tento tábor je pro všechny, kteří mají rádi kolektivní práci, a především mají chuť vyzkoušet si, co obnáší příprava muzikálu (scénáristika, dramatika, tanec, zpěv, výroba kostýmů, kulis a mnohé další). Navíc tě čeká i dopoledne u koní. Tak přijď mezi nás a staň se muzikálovou star. Tábor pro děti od 6 let.

9. FARMÁŘSKÝ JARMARK
SVČ Včelín pod záštitou města Bystřice pod Hostýnem pořádá 9. farmářský jarmark, který se uskuteční 11. května na bystřickém náměstí od 8 do 13 hodin. Těšit se můžete na domácí potravinářské produkty a řemeslné výrobky.



Design By Macik