Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Recepce a podatelna v přízemí zjednoduší chod úřadu

Od počátku března do 14. dubna 2013 probíhají stavební práce ve vestibulu bystřické radnice. Na ploše 12,5 m2 vzniká nová podatelna a recepce zároveň. Přemístění podatelny z 1. patra do přízemí by mělo organizačně zdokonalit chod radnice a usnadnit občanům vyřizování jejich záležitostí. Hned po vstupu do budovy radnice, bez nutnosti překonávat schody nebo vstupovat do výtahu, budou moci například požádat o radu ohledně umístění jednotlivých kanceláří a kompetencí úředníků, získat užitečné kontakty nebo potřebné tiskopisy a formuláře. 

 
Místnost nové podatelny zabere zhruba polovinu původního reprezentačního prostoru, který se užíval při oficiálních společenských příležitostech a také sloužil k instalování výstav. Místnost bude oddělena částečně vyzděnou příčkou s ocelovou prosklenou konstrukcí. Součástí díla jsou rovněž úpravy elektroinstalace, ústředního topení, slaboproudových rozvodů (telefon a počítačová síť) a položení zátěžového koberce.


Ze čtyř uchazečů na zhotovitele stavby byla radou města při vyhodnocení zadávacího řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu vybrána firma HLAVA – STAVBY, s. r. o., z Hlinska pod Hostýnem s nabídkovou cenou 235.950 Kč (včetně DPH ).
            

msch



Design By Macik