Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

23. 2. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Velké Meziříčí 19:27 (8:16)

Tento zápas se našemu dorostu nepovedl, přispěly k tomu i neproměněné sedmimetrové hody, ze 7 se nepovedlo 5. Nejvíce branek: Petrovčín 6, Hubík a Matyska 4, Měchura 3.                                                    

1. 3. Bohunice – Bystřice pod Hostýnem, muži A 24:24 (9:15)
Jasné vítězství v prvním poločase. Domácí ale nechtěli dát body zadarmo a po rozpačitém začátku hostí se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Nakonec si bod domácí zajistili sedmimetrovým hodem v samotném závěru. Přivezený bod je dobrý, ale zkušený tým si neměl nechat vzít šestibrankové vedení. Nejvíce branek: Zbránek 6, Dobeš a R. Tiller po 4, Salvet a Žůrek po 2.

2. 3. Prostějov – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 30:20 (17:7)
O prohře rozhodlo časové období od 10 až 30 minut, kdy jsme neuhlídali nejlepšího střelce Prostějova. Druhý poločas už patřil hostujícímu týmu, zlepšila se obrana a přišlo méně technických chyb. Nejvíce branek: Měchura 9, Petrovčín 5, Kaňa a Matyska po 3.
 
9. 3. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Jičín B 33:24 (15:12)
Po vyrovnaném začátku, kdy soupeř držel krok s domácími, se do poločasu skóre otočilo ve prospěch našeho týmu. Poločas jsme vyhráli o 3 branky. Vstup do druhé půlky se nám vydařil, dali jsme šňůru pěti branek. Pak už dostala příležitost lavička. Na místě byla spokojenost s předvedenou hrou, ačkoliv i chyby se našly. Dařilo se brankáři Krupovi a Doleželovi, který dal 8 gólů. Nejvíce branek: Zbránek 5, J. Tiller a Žůrek po 4, Hradil a R. Tiller po 3.
Toto vítězství daroval tým Martinu Žůrkovi, který zrovna slavil 40. narozeniny. My všichni mu přejeme hodně zdraví a sportovní štěstí! 

9. 3. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Luhačovice 30:44 (15:22)
Kvalita soupeře se projevila na brankovém skóre, ale naši dorostenci se snažili podat co nejlepší výkon. Nejvíce branek: Měchura 15, Petrovčín 5, Matyska 3, Šimek, Hubík a Liška O. po 2.

15. 3. Dukla Praha B – Bystřice pod Hostýnem, muži A 34:32 (15:17)
V první půlce měli naši hráči více ze hry a poločas vyhráli. V druhé části šli brzy do šestibrankového vedení a zdálo se být rozhodnuto. Opak byl ale pravdou. Začali jsme kupit technické chyby, a hlavně jsme nevyužívali vyložených brankových šancí. Nedařilo se obraně a ani brankáři. Pochvalu zaslouží jen R. Doležel, autor 8 branek. Porážka mrzí o to více, že tento zápas se dal vyhrát, přestože za B tým Dukly nastoupili 3 hráči z A týmu. Osm branek dal i Zbránek, Dobeš 5, R. Tiller 4, Vaclach a Kovařík R. po 2.

16. 3. Juliánov – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 30:27 (16:11)
Jen do 12. minuty byl zápas vyrovnán, pak došlo k vyloučení Měchury a domácí tohoto okamžiku využili a získali rozhodující náskok. Naši ale podali velmi slušný výkon, i když proti nim hráli někteří hráči z 1. dorostenecké ligy. Dobře zahráli Lang a Šimek. Nejvíce branek: Lang a Měchura po 6, Petrovčín 5, Šimek 4, Kaňa a Matyska po 2. V polovině měsíce si naše přípravky opět vedly velmi dobře, když se zúčastnily turnajů v Napajedlech, v Zubří a v Horce n. M. Za zmínku stojí ohodnocení hráče Mately z mužstva C, které hrálo v Zubří, jako nejlepšího. V Horce, kde hráli ti nejmenší, byl vyhlášen za mužstvo E Ondřej Navrátil a z družstva D Julie Hoštálková. Jsme velmi rádi, že si naši nejmenší vedou tak dobře. Znovu je potřeba vyzdvihnout nelehkou práci obou trenérů – pánů Lišky a Navrátila. Poděkování i rodičům, kteří ochotně jezdí s dětmi na zápasy.                                                                                                   

 

  Alice Ottová



Design By Macik