Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Podzim plný medailí

Členové bystřického Zekon klubu, naturální kulturisté, opět skvěle bojovali v podzimních soutěžích.  Bystřici pod Hostýnem zastupoval Jaromír Janečka a  také mladý závodnik Pavel Ryška.


Letošní podzimní soutěže byly zahájeny Mistrovstvím Grand Prinx v Karviné, kde se oba závodnici skvěle umístili. Jaromír Janečka obsadil 1. místo v kategorii Masters a 2. místo  v kategorii mužů  do 180 cm.  Pavel Ryška získal bronz v kategorii mužů nad 180 cm.


Cyklus soutěží pokračoval brněnským Natural Cupem 2016, tady Jaromír Janečka v kategorii Masters zvítězil a mezi muži do 180 cm byl druhý. Pavel Ryška byl nejlepší mezi muži nad 180 cm a z Brna si přivezl zlatou medaili. Na soutěži European natural 2016, která se konala v Šamoríně, byl ve své kategorii sedmý. Jaromír Janečka zde získal stříbro v kategorii mužů do 175 cm a 4. místo v kategorii Masters. Zúčastňuje se podzimních závodů pravidelně již několik let a neustále se zdokonaluje. Věnuje se také běhu, jízdě na kole a působí jako tenisový trenér. 
Oba závodníci jsou letos ve výborné formě. Blahopřejeme jim k úspěchu.
Eva Sikorová



Design By Macik