Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Zápasy mužů
V divizi E sehrálo družstvo mužů dalších 6 zápasů podzimní části.

Bystřice pod Hostýnem – Valašské Meziříčí 0:0
První domácí utkání v podzimní části se hrálo 14. 8. Bylo to vyrovnané utkání, hosté byli místy fotbalovější a naše mladé mužstvo zase bojovnější a důraznější. Líbily se kombinace dvojice Trasoň – Kušík a nová posila, bývalý mládežnický reprezentant Michal Jančík. Druhý poločas byl z obou stran už jen hlídání v obranné fázi. Za pěkného počasí utkání vidělo 250 diváků.

Opava B – Bystřice pod Hostýnem 0:0
Velmi kvalitní utkání sehráli naši fotbalisté v předehrávce 3. kola s vedoucím týmem tabulky ve středu 18. 8. Více šancí z vypracovaných situací, bojovnost a pěkný kombinační fotbal, to byla vizitka našich v zápase. Škoda nevyužitých gólových situací. Bod ze hřiště kvalitního soupeře je velmi cenný, ale vzhledem k vývoji zápasu mohly být i 3 body.

Bystřice pod Hostýnem – Mohelnice 3:1 (2:1)
Utkání se hrálo v sobotu 28. 8. Po těžkém začátku, kdy jsme už v 11. minutě obdrželi branku, se našim podařilo rychle vyrovnat, branku vsítil Krajcar. Po pěkném úniku Hasala, který dostal krásnou přihrávku od Turečka, se Bystřice ještě před přestávkou dostala do vedení. Hosté se v druhé půli snažili o vyrovnání, ale naše dobře fungující obrana nedala soupeři šanci. Naopak 3 minuty před koncem pojistil střídající Grygar naše vítězství. Naši podali velmi dobrý výkon s velkým nasazením a bojovností, a tak získali první 3 body na domácí půdě.

Petrovice – Bystřice p. H. 1:1 (0:1)
Opět kvalitní utkání hrané 4. 9. V zápase se bystřičtí ujali vedení střelou Matějky. Po poločase byla hra vyrovnaná a domácím se podařilo vyrovnat v 50. minutě střelou z přímého kopu. Velká škoda, protože naši měli více příležitostí ke vstřelení vítězné branky, ale i tak je bod ze soupeřova hřiště cenný. Hrálo se za deště na hřišti bez tribuny, ale s perfektní časomírou.

Bystřice pod Hostýnem – Šumperk 1:1 (1:1)
Ve středeční předehrávce 15. kola 8. 9. byli v úvodu zápasu lepší hosté a byli za svou aktivitu odměněni v 16. minutě vedoucím gólem. Naši hráči se postupně dostávali do hry a díky Matějkově brance se jim ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Druhý poločas nabídl rychlý a bojovný fotbal s brankovými příležitostmi na obou stranách. Ještě v závěru hosté nevyužili brankové příležitosti, a tak utkání skončilo nerozhodně a možná spravedlivě. Bylo to velmi pohledný a bojovný fotbal.

Bystřice p. H. – Dolní Benešov 4 : 3 (1 : 1)
Velmi kvalitní utkání odehrála obě mužstva v sobotu 11. 9. Úvod zápasu patřil našim, když Matějka vsítíl první branku utkání, ale hosté vyrovnali. Po poločase Bystřice dvěma nádhernými střelami Zapletala šla do vedení, ale hosté se nemínili vzdát a 79. minutě byl nerozhodný stav 3 : 3. Naši hráči svou bojovností a nasazením dokázali strhnout vítězství brankou Třasoně na svou stranu. Výborný výkon celého týmu za podpory 200 diváků.

Po 7. kole je mužstvo mužů se 2 vítězstvími, 4 remízami, 1 porážkou a vyrovnaným skórem 9:9 s 10 body na 7. místě.

Zápasy starších dorostenců:
14. 8. Nový Jičín – Bystřice pod Hostýnem  3:1
21. 8. Bystřice pod Hostýnem – Olomouc  0:6
29. 8. Havířov – Bystřice pod Hostýnem 3:2, branky Kušík, Vašík

Zápasy mladších dorostenců:
14. 8. Nový Jičín – Bystřice pod Hostýnem 4:0
21. 8. Bystřice pod Hostýnem – Olomouc 0:7
29. 8.  Havířov – Bystřice pod Hostýnem 3:0

Zápasy starších žáků:
25. 8. Otrokovice – Bystřice pod Hostýnem  2:0
28. 8. Bystřice pod Hostýnem – Uherský Brod 5:1, branky Hradil 5
11. 9. Bystřice pod Hostýnem – Vsetín 1:0, branka Ludka

Zápasy mladších žáků:
25. 8. Otrokovice – Bystřice pod Hostýnem 11:0
28. 8.  Bystřice pod Hostýnem – Uherský Brod 0:3
11. 9.  Bystřice pod Hostýnem – Vsetín 0: 5

Alice Ottová



Design By Macik