Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Uzavírka komunikace

K celkové uzavírce komunikace  II/437 Bystřice pod Hostýnem –Lipník nad Bečvou, průtah Blazice, dojde v termínu od 4. 7. 2011 do 10. 8. 2011. Objízdná trasa povede pouze přes Vítonice, objížďka přes Dřevohostice nebude vyznačena.


Půjde o celkovou uzavírku, průjezd bude umožněn jen linkovým autobusům, vozidlům stavby a dopravní obsluze, tedy vozidlům zajišťujícím zásobování nebo lékařské, opravárenské, údržbářské, komunální a podobné služby, či vozidlům taxislužby. Výjimka bude platit i pro vozidla, jejichž řidiči, popřípadě provozovatelé, mají v místech uzavírky bydliště, sídlo nebo garáž.


Během tohoto období se však budou podmínky pro vstup do uzavírky měnit. Ve dnech 11. 7. 2011 – 24. 7. 2011 bude v obci Blazice úplně vyloučena autobusová doprava. Spoje mezi Bystřicí pod Hostýnem a Sovadinou zůstanou zachovány s tím, že autobus se bude otáčet              u vjezdu do družstva, kde mohou nastupovat cestující z Blazic. Autobusy ve směru od Žákovic budou zajíždět až k Blazicím na provizorní točnu a cestující z Blazic budou mít možnost nastoupit za obcí do spojů ve směru na Lipník či Vítonice. Dopravci vyvěsí informace o aktuálních změnách na všech zastávkách.
V termínu od 18. 7. 2011 do 24. 7. 2011 pak dojde na opravované komunikaci k absolutní uzávěře, a to z technologických důvodů zrání podkladní vrstvy vozovky. V těchto dnech nebudou moci zřejmě ani občané Blazic zajet do obce. Zhotovitel si vyžádal tři dny bez dopravy, pak bude tolerovat osobní vozidla.

           -msch-



Design By Macik