Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pracovní místa v Centru pro seniory Zahrada Bystřice pod Hostýnem

Vzhledem k množícím se dotazům na pracovní místa v nově budovaném Centru pro seniory Zahrada v Bystřici pod Hostýnem upozorňujeme, že město žádosti o místa stále ještě nepřijímá. Nejdříve koncem roku 2011 (popř. začátkem roku 2012), jakmile bude obsazena pozice vedoucího zařízení, se právě tento pracovník začne ve spolupráci s městem Bystřice pod Hostýnem zabývat výběrem a obsazováním pracovních pozic v zařízení. Není pravda, že by všechna pracovní místa byla již obsazena.


V současné době přijímáme pouze předběžné žádosti občanů o umístění v Centru pro seniory Zahrada. Mělo by se jednat o cílovou skupinu osob, které – zejména kvůli věku – mají sníženou soběstačnost a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Žádosti jsou k dispozici na sekretariátu starosty města (budova radnice) a na odboru sociálních věcí v kanceláři č. 1, 2 a 6 (ul. 6. května 1071 – budova bývalých jeslí).
V případě nejasností týkajících se sociální služby domov pro seniory se můžete obrátit  na vedoucí odboru sociálních věcí městského úřadu Marcelu Vegrichtovou, tel. 573 501 980.

 


Mgr. Marcela Vegrichtová
vedoucí Odboru soc. věcí 
MěÚ Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik