Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Technologické centrum ORP Bystřice pod Hostýnem

Na základě předložení žádosti o finanční podporu z Integrovaného operačního programu byla z rozhodnutí Ministerstva Vnitra ČR udělena městu Bystřice pod Hostýnem dotace na realizaci projektu s názvem: „Technologické centrum ORP Bystřice pod Hostýnem“


V rámci projektu dojde k vybudování technologického centra, pořízení spisové služby a úpravu vnitřního prostředí úřadu ORP Bystřice pod Hostýnem. Projekt je součástí rozvoje e-Governmentu v území a jeho cílem je zajistit návaznou územní infrastrukturu pro centrální projekty. Předmětem projektu je pořízení hardwaru a softwaru dle požadované architektury, který zajistí následné služby nejen pro město Bystřice pod Hostýnem, ale i pro ostatní obce I. a II. stupně v území. V rámci vnitřní integrace úřadu bude docházet k postupné standardizaci procesů vykonávaných na Městském úřadě Bystřice pod Hostýnem.


Cílem projektu je především efektivní elektronický úřad, který bude schopen nabídnout ostatním obcím v území další služby, které zjednoduší a zrychlí výkon veřejné správy.
Doba realizace: 1.1.2010 – 31.12.2011


Celkové výdaje projektu činí 6.189.117 Kč ve skladbě – příspěvek ze strukturálních fondů 5.260.749,45 Kč, vlastní zdroje města 928. 367,55 Kč.


Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného operačního programu a  obecního rozpočtu.

 

Ing. Anna Kováčová


Fotografie


Design By Macik