Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Město do kapsy

Moderní multimediální prezentaci Bystřice pod Hostýnem na informačních panelech ve Zlíně připravuje pro město plzeňská firma působící v oblasti městských orientačních a informačních systémů.

Speciální tabule DARUMA VOICE GUIDE, které jsou k dispozici i v dalších větších městech po celé ČR,  budou umístěny na zlínském náměstí Míru, u Tržnice a na Gahurově ulici. Na interaktivní tabuli s mapou České republiky, kde poběží v automatickém režimu prezentační slogany a fotografie měst, si bude moci turista dotekem zvolit požadované město a otevřít si tak půlminutový obrazový a zvukový záznam o něm. Majitelé chytrých telefonů se navíc mohou prostřednictvím QR kódu, který bude u prezentace k dispozici, připojit rovnou na webovou stránku města nebo si z odkazu na pouličním panelu načíst speciální aplikaci pro mobilní telefony a mít pak průvodce po pamětihodnostech vybraného města, užitečné informace o něm či program kulturních akcí doslova v kapse.

Podklady pro tvorbu multimediálního spotu a mobilní aplikace o Bystřici pod Hostýnem připravuje v současné době odbor vnějších vztahů bystřické radnice. Na interaktivních tabulích ve Zlíně by se Bystřice pod Hostýnem měla objevit v září letošního roku.

                        

msch



Design By Macik